Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Spice Girls: “Βόμβα”! Η Mel B παραδέχεται σεξουαλική σχέση με την Geri!

Spice Girls
Φωτογραφίες από: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αποκαλύψεις… φωτιά από την Mel B, η οποία παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με το μέλος των Spice Girls, Geri Halliwell!

Είχαν γίνει… ένα; Αυτή είναι η ερώτηση που ρωτούν εδώ και… ένα τέταρτο του αιώνα οι φανατικοί θαυμαστές των Spice Girls και η ερώτηση αφορά σε δύο μέλη του ιστορικού ποπ συγκροτήματος: Την Mel B και την Geri.

Οι φήμες… δίνουν και παίρνουν εδώ και χρόνια, αλλά πλέον δόθηκε απάντηση από τα… πλέον επίσημα χείλη! Αυτά της Mel B, η οποία παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Geri Halliwell! Και κάπως έτσι τα… πικάντικα κορίτσια δικαιολογούν το όνομά τους!

Spice Girls

Συνέντευξη… ποταμός!

Η παραδοχή ήρθε κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε στον δημοσιογράφο της Mail on Sunday, Πιρς Μόργκαν.

Η Mel B έχει κατά καιρούς δεχθεί πιεστικές ερωτήσεις για το κατά πόσο ήταν κάτι… παραπάνω από φίλη με την Geri των Spice Girls και πλέον εξομολογείται: “Θα με μισήσει γι’ αυτό επειδή είναι πολύ χαρούμενη με το εξοχικό της και τον σύζυγό της, αλλά είναι αλήθεια. Αλλά δεν ήταν κάτι διαρκές, απλά συνέβη και γελούσαμε μ’ αυτό και αυτό ήταν“, τόνισε η τραγουδίστρια!

Όταν ο Πιρς Μόργκαν ρώτησε πόσο συχνά… μοιράζονταν το κρεβάτι, η 43χρονη Mel B είπε “ω, σταμάτα ανώμαλε!” πριν τελικά επιβεβαιώσει πως υπήρχε σεξουαλική σχέση μεταξύ τους.

Επίσης παραδέχθηκε πως το κοινό θα ενθουσιαστεί από την σχέση της με την Geri, η οποία παντρεύτηκε τον οδηγό αυτοκινήτων της Formula 1, Christian Horner, το 2015.

Την ίδια ώρα, στο κοινό της εκπομπής που ειπώθηκαν όλα αυτά βρισκόταν ένα ακόμη μέλος των Spice Girls, η Mel C, η οποία παραδέχθηκε: “Όλα αυτά ήταν άγνωστα σε μένα”!

Το είπα τώρα. Τέλειωσαν όλα” πρόσθεσε η Mel B πριν συμπληρώσει: “Θα με σκοτώσει“!

Spice Girls

Απαντήσεις δίχως ίχνος κόμπλεξ

Επιπλέον, όταν ο Πιρς Μόργκαν ρώτησε την Mel B για τις πτυχές της σεξουαλικότητάς της, η δις παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών απάντησε: “Ερωτεύεσαι όποιον ερωτεύεσαι. Εγώ δεν έχω κάποια προτίμηση. Είχα μια εκπληκτική εμπειρία με μια γυναίκα για πέντε χρόνια που μου έδειξε πως υπάρχουν και άλλες επιλογές εκεί έξω. Η μητέρα μου θα σου πει πως εκείνη η περίοδος ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές“.

Η απόφαση της Geri να αποχωρήσει από τις Spice Girls το 1998 είχε επισκιαστεί από φήμες για ομηρικούς καυγάδες με την Mel B σχετικά με τα ρούχα τους σε μια περιοδεία.

Spice Girls Spice Girls Spice Girls

Η Geri έχει αρνηθεί να κάνει σχόλιο μέχρι στιγμής για τις… βόμβες που έριξε η Mel B…

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις