Κόσμος

Στα ΜΜΕ τα ρίχνει ο Τραμπ για τις πολύνεκρες επιθέσεις!

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει την επιθετική τακτική κατά των ΜΜΕ τα οποία κατηγόρησε για “fake news” που προκάλεσαν “θυμό και οργή” στις ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως συνέβαλαν «πολύ», διαδίδοντας «ψευδείς ειδήσεις», στον «θυμό και την οργή» στις ΗΠΑ, στον απόηχο των δύο πολύνεκρων επιθέσεων σε Τέξας και Οχάιο, που προκάλεσαν τον θάνατο 29 ανθρώπων.

«Τα ΜΜΕ φέρουν μεγάλη ευθύνη για τις ζωές και την ασφάλεια στη χώρα μας. Τα fake news συνέβαλαν πολύ στον θυμό και την οργή που αναπτύχθηκαν εδώ και πολλά χρόνια» έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter.

«Η κάλυψη των πληροφοριών πρέπει να αρχίσει να είναι ισότιμη, λιγότερο αιχμηρή και αμερόληπτη, στην αντίθετη περίπτωση αυτά τα φοβερά προβλήματα θα επιδεινώνονται!» υπογράμμισε ο κ. Τραμπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νετανιάχου: Το Ιράν θέλει να μας φέρει στο χείλος πυρηνικού πολέμου – «Ο θάνατος του Ιρανού δικτάτορα θα τερματίσει τη σύγκρουση»
«Έχουμε μισό αιώνα συγκρούσεων που εξαπλώνονται από αυτό το καθεστώς που τρομοκρατεί τους πάντες στη Μέση Ανατολή. Το Ιράν εξαπλώνει την τρομοκρατία και το σαμποτάζ παντού» λέει ι Ισραηλινός πρωθυπουργός
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 32