Κόσμος

Στη φυλακή γιατί…φιλήθηκαν δημόσια!

Το μόνο που έκαναν ήταν να φιληθούν δημοσίως σε ένα εστιατόριο. Όμως διάλεξαν τη λάθος...χώρα!

 

Δικαστήριο του Ντουμπάι απέρριψε την έφεση ενός ζευγαριού Βρετανών στους οποίους είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός μηνός, επειδή φιλήθηκαν δημοσίως μέσα σε ένα εστιατόριο. 
Ο Βρετανός που ζει στο Ντουμπάι και η φίλη του συνελήφθησαν τον περασμένο Νοέμβριο, με την κατηγορία ότι φιλήθηκαν δημοσίως και ότι κατανάλωναν αλκοόλ.
 
Μια ντόπια γυναίκα είχε παραπονεθεί ότι το παιδί της είδε την «αδιακρισία» του ζευγαριού.
 
Το ζευγάρι ενδέχεται να προσφύγει σε ανώτερο δικαστήριο για να επιτύχει την ακύρωση της ποινής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Gulf News.
 
Προς το παρόν, είναι και οι δύο ελεύθεροι με εγγύηση, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 1.000 ντιρχάμ (περίπου 272 δολάρια) γιατί έπιναν αλκοολούχα ποτά. Επιπλέον, αφού εκτίσουν την ποινή, θα απελαθούν από τη χώρα.
 
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια που Βρετανοί κατηγορούνται για «ηθικά παραπτώματα» στο Ντουμπάι, ένα μουσουλμανικό εμιράτο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους ξένους τουρίστες.
 
Το 2008, ένα άλλο ζευγάρι γλίτωσε τη φυλακή αφού πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών μηνών επειδή συνελήφθησαν να κάνουν σεξ δημοσίως, σε μια παραλία, όντας σε κατάσταση μέθης και χωρίς να είναι παντρεμένοι μεταξύ τους.
 
Σε μια άλλη περίπτωση, ζευγάρι που είχε κατηγορηθεί ότι μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς να είναι παντρεμένοι δεν δικάστηκαν ποτέ, αφού παρουσίασαν ένα πιστοποιητικό γάμου.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24