Κόσμος

Στην… αντεπίθεση ο Χάρβεϊ Γουάινστιν για τις κατηγορίες της Κανόσα!

Οι δικηγόροι του Χάρβεϊ Γουάινστιν ισχυρίζονται ότι η καταγγέλλουσα Αλεξάντρα Κανόσα προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια από τις Αρχές.

Οι δικηγόροι του Χάρβεϊ Γουάινστιν ισχυρίζονται ότι η παραγωγός του Netflix Αλεξάντρα Κανόσα, η οποία κατηγορεί τον πελάτη τους ότι τη βίασε, προσπαθεί να φανεί ως θύμα, παρουσιάζοντας έγγραφα που δεν αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

«Η ενάγουσα παρουσιάζει έγγραφα που δεν περιέχουν ιδιωτικές, εμπιστευτικές ή άλλως ευαίσθητες πληροφορίες», λένε οι δικηγόροι του παραγωγού απαντώντας στα όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Αλεξάντρα Κανόσα, η οποία υποστήριξε σε δίκη ότι βιάστηκε επανειλημμένα από τον Γουάινστιν.

«Αντίθετα δεν είναι τίποτα περισσότερο από χαιρετισμούς και εκφράσεις στοργής, καθώς η ενάγουσα και ο κατηγορούμενος είχαν για πολύ καιρό γνωστή συναινετική σχέση»

Οι δικηγόροι κατηγορούν την Κανόσα ότι προσπαθεί να αποκρύψει την «αλήθεια για την μακροχρόνια σχέση της με τον κ. Γουάινστιν».

Η Κανόσα εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η Κανόσα κινήθηκε δικαστικά εναντίον του γνωστού παραγωγού, που κατηγορείται για πολλά σεξουαλικά αδικήματα, τον Μάιο του 2018, υποστηρίζοντας ότι για μία πενταετία την κακοποιούσε και την απειλούσε.

Ο δικηγόρος της, Τόμας Γκιούφρα, δήλωσε στην «The Post» ότι οι δυο τους είχαν μία «επαγγελματική σχέση» και όχι μία «μακροχρόνια συναινετική σχέση», όπως ισχυρίζεται ο παραγωγός.

«Αυτό είναι εντελώς ψευδές και εντελώς ανόητο και αποτελεί μέρος της υπεράσπισης του κ. Γουάνστιν και του δικηγόρου του για να δυσφημήσουν τις γυναίκες που κακοποιούσε εδώ και πολλά χρόνια, με γνώση της εταιρείας του και της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ» δήλωσε ο δικηγόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Εξάγωνο συμμαχιών με Ελλάδα και Κύπρο ενάντια στους ριζοσπάστες εχθρούς της Μέσης Ανατολής»
«Τόσο ο ριζοσπαστικός σιιτικός άξονας, τον οποίο έχουμε χτυπήσει πολύ σκληρά, όσο και ο αναδυόμενος, ο ριζοσπαστικός σουνιτικός» είναι κατά τον Νετανιάχου οι αντίπαλοι του Ισραήλ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου 6
Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον πανίσχυρο βαρόνο ναρκωτικών, Νεμέσιο Οσεγκέρα – Ταραχές στο Χαλίσκο και το Μιτσοακάν
Ήταν αρχηγός σε ένα από τα βιαιότερα καρτέλ στο Μεξικό σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Πρόσφατα η Ουάσινγκτον το χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση»
REUTERS 5
New York Times: Ο Χαμενεΐ προετοιμάζει το Ιράν για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ – Οι οδηγίες, τα σχέδια διαδοχής και η εσωτερική καταστολή
«Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο και δεν θα ξεκινήσουμε τον πόλεμο. Αλλά αν μας τον επιβάλουν, θα ανταποκριθούμε», τονίζει ο διάδοχος του Πεζεσκιάν για την προεδρία του Ιράν, Λαριτζάνι
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ