Κόσμος

Στόλτενμπεργκ: Όσο πιο δύσκολες είναι οι σχέσεις ΝΑΤΟ – Ρωσίας τόσο πιο αναγκαίος είναι ο διάλογος

Αναγκαίο χαρακτήρισε ο Γενς Στόλτενμπεργκ τον διάλογο μεταξύ των χωρών μελών της Συμμαχίας και της Ρωσίας, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

«Όσο πιο πολύπλοκες είναι οι σχέσεις μας, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε τον διάλογο μεταξύ μας» δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, στην συνάντηση του με την Άνγκελα Μέρκελ επιβεβαίωσαν την κοινή προσέγγιση τους έναντι της Ρωσίας. «Συμφωνήσαμε ότι η προσέγγιση μας έναντι της Ρωσίας είναι σωστή και λέει περιορισμός και διάλογος», δήλωσε ο Στολτενμπεργκ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ τα τελευταία χρόνια δηλώνει συστηματικά ότι η Συμμαχία υιοθετεί διττή προσέγγιση έναντι της Ρωσίας, η οποία βασίζεται στον περιορισμό και τον διάλογο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1