Κόσμος

Στραγγάλισε το παιδί της επειδή έριξε κάτω την τηλεόραση!

Δικαστήριο του Ισημερινού καταδίκασε σε περισσότερα από 34 χρόνια κάθειρξης μια μητέρα που σκότωσε το κοριτσάκι της επειδή έριξε κάτω την τηλεόραση.

Η γυναίκα αυτή φοβερά εξοργισμένη από το ατύχημα αυτό με την τηλεόραση στραγγάλισε την ηλικίας 3 ετών κόρη της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι τους που βρίσκεται στην επαρχία Τσιμποράθο, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Το παιδί “έριξε κατά λάθος την τηλεόραση και αυτή η γυναίκα του επιτέθηκε μέχρι που το σκότωσε”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

Η γυναίκα, η οποία δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με ειδικούς, προσπάθησε στην συνέχεια να θάψει κρυφά το κοριτσάκι.

Το δικαστήριο του Τσιμποράθο την καταδίκασε στην μέγιστη ποινή που προβλέπει ο νέος ποινικός κώδικας που υιοθετήθηκε το 2014, δηλαδή σε κάθειρξη 34,5 ετών.

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί τους ηγέτες του Αραβικού Συνδέσμου για την πρώτη ρωσοαραβική Σύνοδο Κορυφής τον Οκτώβριο
«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η συνάντηση θα βοηθήσει στην εξεύρεση τρόπων για τη διασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή»
O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν