Κόσμος

Su-35: Το ρωσικό μαχητικό που προκαλεί πονοκέφαλο στον Πούτιν με τις αρνητικές του επιδόσεις! [vid, pics]

Τι και αν το πανίσχυρο Su-35 Flanker-E εντάχθηκε νωρίτερα το 2018 στο δυναμικό της Αεροπορίας της Κίνας και αν Ινδονησία θέλει να αγοράσει έναν μικρό αριθμό Su-35, το γεγονός παραμένει ότι, μέχρι στιγμής το ρωσικό μαχητικό αεροπορικής υπεροχής δεν έχει ακόμα πείσει τους διεθνείς αγοραστές και έχει μείνει αρκετά πίσω στους εξαγωγικούς στόχους του, γεγονός που προκαλεί έντονη ενόχληση στο Κρεμλίνο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας – Μετέφερε δεκάδες στρατιώτες
Ο υπουργός Άμυνας της Κολομβίας, Πέδρο Σάντσεζ, δήλωσε ότι το αεροσκάφος υπέστη «ένα τραγικό ατύχημα κατά την απογείωσή του από το Πουέρτο Λεγκίζαμο, ενώ μετέφερε στρατιώτες των δυνάμεων ασφαλείας μας»
Κολομβία
Φρουροί της Επανάστασης: Ελέγχουμε τα Στενά του Ορμούζ, δεν χρειαζόμαστε νάρκες – «5 ημέρες διορία στην Τεχεράνη», λέει ο Τραμπ – Αμερικανικό χτύπημα ακριβείας στο Ιράν
Το Axios «βλέπει» συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν, στο Ισλαμαμπάντ, μέσα στην εβδομάδα. Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίσει ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, οι ΗΠΑ θα «συνεχίσουν να βομβαρδίζουν με όλη τους τη δύναμη»
Ντόναλντ Τραμπ
5