Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονιστικό: Βίντεο στο TikTok κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές 16χρονης πριν δολοφονηθεί (vid)

Συγκλονιστικό: Βίντεο στο TikTok κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές 16χρονης πριν δολοφονηθεί (vid)
Φωτογραφία video grab

Βίντεο στο TikTok κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές μιας 16χρονης που δολοφονήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Ατλάντα των ΗΠΑ. Στο επίμαχο βίντεο – που δημοσιεύει το Fox 5 – η κοπέλα εμφανίζεται να χορεύει ως τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο ξαφνιάζοντάς την και το βίντεο διακόπτεται. 

Η 16χρονη Kalecia Williams, όπως αναφέρει η Daily Mail, δέχθηκε πυροβολισμούς περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα την επομένη των Χριστουγέννων σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Hyatt Regency Atlanta. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμή, οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε μια σύλληψη σε σχέση με την υπόθεση. Πρόκειται για έναν 16χρονο νεαρό που κατηγορείται για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη κατοχή όπλου. 

 

Οι γονείς της 16χρονης κοπέλας ζητούν απαντήσεις και να αποδοθούν ευθύνες για τη δολοφονία του παιδιού τους. Σύμφωνα με την μητέρα της 16χρονης, April Smith, το βίντεο τραβήχτηκε περίπου 20-25 λεπτά πριν τη δολοφονία της κόρης της.

Δείτε βίντεο:

Η April Smith, μητέρα της αδικοχαμένης 16χρονης, ήταν ανάμεσα στα 20 άτομα που συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη (27/1) έξω από το ξενοδοχείο Hyatt Regency Atlanta, για να διαμαρτυρηθούν για την απραξία των επίσημων αρχών και την αδυναμία τους να παρέχουν επαρκείς απαντήσεις έναν μήνα μετά την δολοφονία. «Τι μεσολάβησε αφού γύρισε το τελευταίο βίντεο στο TikTok στις 12.02 και μέχρι τον θάνατό της στις 12.23; Χρειάζομαι απαντήσεις» δήλωσε σε τοπικά μέσα η μητέρα της 16χρονης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις