Κόσμος

Σύγχρονη Μήδεια – Έσφαξε τις κορούλες της για να μην τις πάρει ο σύντροφός της

"Αν δεν μπορώ να τις έχω εγώ, δεν θα τις έχει ούτε αυτός" είναι τα λόγια που είπε η 24χρονη Samira Lupidi μετά τη φριχτή δολοφονία της 17 μηνών κορούλας της Jasmine και της 3χρονης Evelyn.

Η σύγχρονη Μήδεια μαχαίρωσε τις δύο κορούλες της επειδή φοβόταν πως θα τις πάρει ο βίαιος σύντροφός της. Η 24χρονη βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη στυγερή διπλή δολοφονία. Τα μικρά κορίτσια βρέθηκαν στα κρεβάτια τους με 9 μαχαιριές στο στήθος.

Όταν έφτασαν σπίτι της οι αρχές στις 17 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας των κοριτσιών και σύντροφός της Carl Weaver την είχε χαστουκίσει δύο φορές το προηγούμενο βράδυ και φοβόταν πως θα τη σκοτώσει.

“Δικό του είναι το λάθος. Τώρα έχει έναν λόγο να με σκοτώσει. Αν δεν μπορώ να τις έχω εγώ, δεν μπορεί να τις έχει ούτε αυτός. Θα με σκότωνε. Έπρεπε να το κάνω”, φέρεται να είπε η σύγχρονη Μήδεια.

Το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι 14 ιντσών, βρέθηκε σε ένα από τα παιδικά κρεβάτια.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
WSJ: H Ρωσία εξοπλίζει το Ιράν με δορυφορικά δεδομένα και drones για πλήγματα στη Μέση Ανατολή
Η Μόσχα έχει επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών και τη στρατιωτική συνεργασία, προκειμένου να βοηθήσει την Τεχεράνη να παραμείνει στον αγώνα ενάντια στη στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ
Ένα ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου Shahed, που εκτοξεύθηκε από τη Ρωσία, πετάει στον ουρανό λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει κτίρια στο Κίεβο της Ουκρανίας
Ο Σον Πεν επισκέφτηκε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Η ανάρτηση του Ουκρανού προέδρου – «Ξέρουμε πως είναι ένας αληθινός φίλος της χώρας»
Ο ηθοποιός επέλεξε και να επισκεφτεί το Κίεβο και να συναντηθεί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος τον υποδέχτηκε θερμά στην ουκρανική πρωτεύουσα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο ηθοποιός Σον Πεν
Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα θαμμένη σε συντρίμμια κτιρίου στην Ουκρανία μετά από ρωσική επίθεση
Η γυναίκα θάφτηκε ολόκληρη κάτω από τα χαλάσματα, με το χέρι της να είναι το μοναδικό μέρος του σώματος της που φαινόταν πάνω από τα συντρίμμια όσο εκείνη φώναζε για βοήθεια
Ουκρανία