Κόσμος

Συναγερμός στη Δύση! Πούτιν: Ο ISIS κρατάει 700 ομήρους στην Συρία

- Αμερικανοί και Ευρωπαίοι κρατούνται όμηροι από τους τζιχαντιστές - Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι εκτελούν 10 ανθρώπους την ημέρα! - Οι αμερικανικές δυνάμεις απέτυχαν παταγωδώς, είπε ακόμα ο Πούτιν!

Τουλάχιστον 700 άνθρωποι κρατούνται όμηροι στην Συρία από το Ισλαμικό Κράτος και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ανάμεσά τους είναι αμερικανοί και ευρωπαίοι πολίτες. Ο Ρώσος Πρόεδρος αποκάλυψε επίσης ότι οι τζιχαντιστές εκτελούν 10 ανθρώπους την ημέρα. Κατηγόρησε δε τις αμερικανικές δυνάμεις για παταγώδη αποτυχία.

Το Ισλαμικό Κράτος κρατάει τους ομήρους στην περιοχή Deir ez-Zor. Οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν σε προσφυγικό στρατόπεδο που ελεγχόταν από τις αμερικανικές δυνάμεις.

Οι φανατικοί ισλαμιστές επιτέθηκαν στο στρατόπεδο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή Αλ Μπάχρα στις 13 Οκτωβρίου. Πήραν ομήρους και τους μετέφεραν στην πόλη Χατζίν περίπου 130 οικογένειες αράβων. Όμως, εκτός από αυτούς κρατούν και πολίτες από δυτικοευρωπαϊκές χώρες και άλλες χώρες.

Μιλώντας από το Σότσι στην Μαύρη Θάλασσα ο Πούτιν είπε ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει κερδίσει εδάφη το τελευταίο διάστημα.

«Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν δώσει τελεσίγραφα και έχουν εκφράσει συγκεκριμένες απαιτήσεις και απειλούν να σκοτώνουν 10 ανθρώπους την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν. Είπε μάλιστα ότι ήδη έκαναν πράξη τις απειλές τους και εκτέλεσαν 10 ανθρώπους πριν από 2 ημέρες.
«Είναι φρικτό, είναι καταστροφή», είπε ακόμα ο Πούτιν και πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις που ισχυρίζονται ότι ελέγχουν την περιοχή γύρω από την ανατολική όχθη του Ευφράτη ποταμού τηρούν μια ύποπτη σιωπή γύρω από την υπόθεση. «Κρατούν ομήρους και αμερικανούς και ευρωπαίους και δεν μιλάει κανείς! Σα να μην έχει γίνει τίποτα», είπε εμφανώς οργισμένος ο Πούτιν.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δύο αδέρφια ανάμεσα στους τρεις δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο προξενείο του Ισραήλ στην Τουρκία
Σε δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, ο ένοπλος που εξουδετερώθηκε φέρεται να είχε σχέσεις με το «Ισλαμικό Κράτος», αν και καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση
Κωνσταντινούπολη
«Κόκκινος συναγερμός» στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική επίθεση με έναν νεκρό και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Ήθελαν να εισβάλλουν και να σπείρουν τον θάνατο
Είναι η πιο σοβαρή τρομοκρατική επίθεση που έχει γίνει από την αρχή του πολέμου - Η αντίδραση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών
πυροβολισμοί
Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός
Δύο αστυνομικοί και δύο δράστες έχουν τραυματιστεί στο σημείο των πυροβολισμών - Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον του φυλακίου που ήταν έξω από το προξενείο του Ισραήλ
Τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη
11