Κόσμος

Συναγερμός στη Γενεύη! Ψάχνουν ύποπτους για τις επιθέσεις στο Παρίσι!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γενεύη με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη υπόπτων που σχετίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Οι αρχές είχαν πληροφορίες πως 4 άντρες που εμπλέκονται στις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι βρίσκονται στη Γενεύη. Υπάρχουν αναφορές για αυξημένη ένοπλη παρουσία στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Στην ανακοίνωση της αστυνοίας επισημαίνενουν ότι αυξάνεται το επίπεδο επαγρύπνησης κατά της τρομοκρατίας και βρίσκονται σε συνεργασία με διεθνείς και εθνικές αρχές για να εντοπίσουν τους υπόπτους.

Ο ΟΗΕ έχει τοποθετήσει οπλισμένους φρουρούς στο αρχηγείο του στην πόλη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο μέτρο στο εκτεταμένο συγκρότημά του.

Η επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ξεκίνησε μετά από πληροφορίες για την παρουσία υπόπτων στην πόλη ή την ευρύτερη περιοχή. Οι ευρωπαϊκές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο «καρατόμησε» τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών μετά από έκθεση που αντέκρουε τον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τζέφρι Κρους, διευθυντής της Defense Intelligence Agency (DIA), απομακρύνθηκε από τη θέση του – Η απόφαση ελήφθη μετά από εσωτερική έκθεση για το Ιράν, που θεωρήθηκε ενοχλητική για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους New York Times
Ο Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και Διευθυντής της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA) Τζέφρι Κρουζ
Το Ισραήλ καταγγέλλει «ξεδιάντροπο ψέμα» για την κήρυξη λιμού στη Γάζα από τον ΟΗΕ – Αμφισβητούν την έκθεση οι ΗΠΑ
Ο ΟΗΕ επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι η Γάζα πλήττεται από λιμό – Tο Ισραήλ απορρίπτει τα συμπεράσματα αυτά ως «ξεδιάντροπο ψέμα» και κατηγορεί τη Χαμάς, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες αμφισβητούν τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε
Παιδιά στη Γάζα κρατώντας κατσαρόλες 10