Κόσμος

Συναγερμός στην Ουάσιγκτον – Τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έθεσε την πρωτεύουσα των ΗΠΑ η δήμαρχος της Ουάσιγκτον, Μιούεριελ Μπόουζερ. Αιτία, ο επερχόμενος τυφώνας Φλόρενς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο τυφώνας Φλόρενς αναμένεται να πλήξει την Ουάσιγκτον και τις υπόλοιπες περιοχές στις ανατολικές ακτές του Ατλαντικού την Πέμπτη (13.09.2018).

Η μαύρη δήμαρχος της αμερικανικής πρωτεύουσας κοινοποίησε την απόφαση για κήρυξη έκτακτης ανάγκης στο Twitter:

“Σήμερα το πρωί, υπέγραψα διάταγμα που κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης πριν την έλευση του Φλόρενς”, έγραψε στο Twitter η Μιούριελ Μπόουζερ, με την πόλη της Ουάσινγκτον να ακολουθεί το παράδειγμα των πολιτειών της Βιρτζίνια, της Βόρειας και της Νότιας Καρολίνας που έχουν ήδη προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γερμανός τουρίστας εξηγεί πως κέρδισε αποζημίωση για τις ξαπλώστρες στο ξενοδοχείο της Κω – «Και οι 400 ήταν πιασμένες»
Αναγκαζόταν να ξυπνά νωρίς το πρωί για να βρει ξαπλώστρες για την οικογένειά του αλλά μάταια - Τα παιδιά του έκαναν υπομονή περιμένοντας στο τσιμέντο δίπλα από την πισίνα
Τουρίστας
Το Ιράν χαρακτηρίζει «παράδοση» την αμερικανική πρόταση και την απορρίπτει – Ζητάει αποζημιώσεις και πλήρη έλεγχο του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ζητά σαφείς διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω στρατιωτικές ενέργειες κατά του Ιράν, ενώ επιμένει και στην κατάργηση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου
Στενά του Ομρούζ