Κόσμος

Συνάντηση Ερντογάν – Πούτιν για τη Συρία στις 28 Σεπτεμβρίου

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν την Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα με θέμα τη «ζώνη αποκλιμάκωσης» στην συριακή επαρχία Ιντλίμπ.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση στην Νέα Υόρκη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα συναντηθεί με τον Πούτιν στις 28 Σεπτεμβρίου στη Ρωσία.

Η Τουρκία και το Ιράν συμφώνησαν την περασμένη εβδομάδα να αναπτύξουν εκατοντάδες παρατηρητές στην Ιντλίμπ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι οι προετοιμασίες για μια συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Πιτ Ηλιάδης, ο «βασιλιάς των strip clubs» στο Λας Βέγκας: Η άνοδος και η πτώση του μεγιστάνα των στριπτιτζάδικων που ξεκίνησε από την Καστοριά
Το 1989 ο Πιτ Ηλιάδης άνοιξε το Olympic Gardens, ένα από τα πιο επιβλητικά strip clubs της εποχής και το 2002 το Sapphire Gentlemen’s Club - Η κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου, οι οικογενειακές δοκιμασίες και η πτώχευση
Το Sapphire Gentlemen's Club