Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε δασική περιοχή στην Ευρυτανία
Κόσμος

Τα δάκρυα του σκύλου: Εγκαταλελειμμένος και δεμένος σε σιδηροδρομικό σταθμό

Η λύπη του μαύρου Staffordshire Bull Terrier ήταν τόσο έντονη που τα μάτια του γέμισαν με δάκρυα.

Η εικόνα του εγκαταλελειμμένου και δεμένου σκύλου σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό μόνο με λίγο νερό κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα αφότου τον εγκατέλειψε το αφεντικό του και ενώ περίμενε για περισσότερο από μία ώρα με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει.

Δεν επέστρεψε ποτέ και ο σκύλος αναφέρθηκε επίσημα ως εγκαταλελειμμένος, ενώ οι φύλακες ελπίζουν ότι θα βρουν τον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ και Νετανιάχου εγκαταλείπουν τις διαπραγματεύσεις με την Χαμάς: «Δεν ήθελαν να κάνουν ειρηνευτική συμφωνία, θέλουν να πεθάνουν»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε ότι πλέον εξετάζονται «εναλλακτικές λύσεις» για την απελευθέρωση των ομήρων
Ντόναλντ Τραμπ και Μπενιαμίν Νετανιαχού
Ανανεώθηκε πριν 44 λεπτά
5