Κόσμος

Τα σαγόνια του καρχαρία “χαμογελούν” στην κάμερα (ΦΩΤΟ)

Μέσα στα σαγόνια ενός λευκού καρχαρία κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία μια 25χρονη δασκάλα. Η κοπέλα βρισκόταν στη Νότια Αφρική για να κάνει κατάδυση μέσα σε κλουβί! 

Η Amanda Brewer, μια δασκάλα από το New Jersey επέστρεψε από τις διακοπές της με ένα συναρπαστικό φωτογραφικό άλμπουμ!

Το θέμα του ήταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας που οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των social media και προκαλούν πραγματικα φρενίτιδα στο κοινό!


Η 25χρονη δασκάλα ταξίδεψε στην άλλη άκρη του κόσμου για να γίνει εθελόντρια σε μια επιστημονική ομάδα που μελετά τους λευκούς καρχαρίες της Αφρικής.


Η ριψοκίνδυνη Amanda είχε τη φωτογραφική της μηχανή έτοιμη, όταν ένας θηλυκός λευκός καρχαρίας αναδύθηκε από την επιφάνεια του νερού.

“Δεν φοβήθηκα καθόλου” δήλωσε η Brewer, πράγμα που δεν μπορούμε να το πούμε και εμείς, όταν είδαμε τα ορθάνοιχτα σαγόνια του καρχαρία!

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24