Κόσμος

Τελικά αυτοκτόνησε ο μακελάρης του Όρεγκον!

Το αίτιο του θανάτου του δράστη επίθεσης στο πανεπιστήμιο του Ορεγκον είναι η αυτοκτονία, ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Ντάγκλας Τζον Χάνλιν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο σερίφης Τζον Χάνλιν ανακοίνωσε ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο δράστης της επίθεσης αυτοπυροβολήθηκε.

Αφού εισέβαλε σε αίθουσες διδασκαλίας του πανεπιστημίου Αμπκουα και σκότωσε εννέα ανθρώπους, ο δράστης της επίθεσης αντάλλαξε πυρά με την αστυνομία. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από αστυνομικά πυρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Θαυμαστής των Ναζί και του IRA

“Είσαι χριστιανός;” ρωτούσε ο νεαρός δράστης της νέας αιματηρής επίθεσης σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ τα υποψήφια θύματά του και ζητούσε να σηκωθούν όρθιοι όποιοι απαντούσαν ναι, όπως προκύπτει από μαρτυρίες επιζώντων. Έπειτα, ο 26χρονος Κρις Χάρπερ Μέρσερ έλεγε: “Επειδή είστε χριστιανοί, πρόκειται να συναντήσετε τον Θεό σε περίπου ένα δευτερόλεπτο”. Στη συνέχεια πυροβολούσε και τους σκότωνε.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται γείτονες και μέσα ενημέρωσης, ο Χάρπερ, που πυροβόλησε και σκότωσε εννέα ανθρώπους και τραυμάτισε επτά στο πανεπιστήμιο Άμπκουα, στη μικρή πόλη Ρόζεμπεργκ του νότιου Όρεγκον, ήταν ένα νευρικό άτομο που ζούσε κοντά στην πανεπιστημιούπολη και περιέγραφε τον εαυτό του ως ντροπαλό. Ο δράστης χρησιμοποίησε τέσσερα όπλα, συμπεριλαμβανομένης μιας καραμπίνας, για την επίθεση που εξαπέλυσε μέσα σε τάξεις του πανεπιστημίου, όπως μετέδωσε το CNN. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κατεβάσει το ντοκιμαντέρ του BBC This World Surviving Sandy Hook που αναφερόταν στο μακελειό του Κονέκτικατ, όπου ο Adam Lanza είχε σκοτώσει 20 μικρά παιδιά στο Sandy Hook Elementary School.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε Παλαιστίνιους και δημοσιογράφους κατά τη συγκομιδή ελιών
Παλαιστίνιοι χωρικοί, ακτιβιστές και αρκετοί δημοσιογράφοι έγιναν στόχος Ισραηλινών εποίκων κοντά σε φυλάκιο στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εν μέσω της περιόδου συγκομιδής των ελιών
Ο σύμβουλος ασφαλείας του Reuters, Γκραντ Μπόουντεν, βοηθά τον φωτογράφο του Reuters, Ρανίν Σαουάφτα, μετά από επίθεση ισραηλινών εποίκων
ΗΠΑ: Σάλος με χριστιανό Δημοκρατικό στο Τέξας – Ακολουθεί πορνοστάρ και μοντέλα OnlyFans στο Instagram
Ο Τζέιμς Ταλαρίκο, ανερχόμενος Δημοκρατικός στο Τέξας που προβάλλει τη χριστιανική του πίστη, δέχεται σφοδρή κριτική μετά τις αποκαλύψεις για τους λογαριασμούς που ακολουθεί στο Instagram
Ο βουλευτής του Τέξας Τζέιμς Ταλαρίκο μιλά σε μια συγκέντρωση
The Economist: Η Βενεζουέλα, το επόμενο πεδίο δοκιμής του δόγματος «Americas First» του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος δείχνει έτοιμος να μετατρέψει τη Βενεζουέλα σε εργαστήριο ενός νέου δόγματος ασφαλείας, με το φάντασμα των φιάσκων στο Αφγανιστάν και το Ιράκ να πλανάται από πίσω
Ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό στην Καραϊβική