Site icon NewsIT
16:13 Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τεράστια καταιγίδα προκάλεσε μπλακ άουτ σε όλη την Πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας [vid]

Όλη η Πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας έμεινε χωρίς ρεύμα σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα), καθώς επλήγη σφοδρά από τεράστια καταιγίδα, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία South Australian Power Networks που είναι ο διαχειριστής μεταφοράς ρεύματος.

ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERS

Η εταιρεία ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο twitter ότι η διακοπή ρεύματος οφείλεται σε προβλήματα τροφοδοσίας. «Δεν παίρνουμε ρεύμα από το δίκτυο διανομής και έτσι όλη η Πολιτεία είναι τώρα χωρίς τροφοδοσία», ανέφερε η εταιρεία.
Ο πρωθυπουργός της Νότιας Αυστραλίας, Τζέι Γουίδεριλ, ανάρτησε στον δικό του λογαριασμό στο twitter τα νέα για τη διακοπή ρεύματος και κάλεσε τους κατοίκους να χρησιμοποιούν ραδιόφωνα με μπαταρίες για να πληροφορούνται τις κυβερνητικές ανακοινώσεις.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version