Κόσμος

Θρασύτατη δήλωση της Εμινέ Ερντογάν: Μειώστε τις μερίδες του φαγητού σας

Την ώρα που η τουρκική οικονομία συνεχίζει την… κατρακύλα και αυξάνονται συνεχώς τα ποσοστά των Τούρκων πολιτών που αδυνατούν να καλύψουν της καθημερινές, βασικές ανάγκες τους, η Εμινέ Ερντογάν προχώρησε σε μία θρασύτατη δήλωση. 

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Γεωργίας, με τίτλο «Προστατέψτε το τραπέζι σας», η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφερε ως παράδειγμα τις χώρες της Αφρικής, λέγοντας πως η Τουρκία δεν χρειάζεται να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Ας φτιάξουμε μία λίστα πριν πάμε για ψώνια. Ας μειώσουμε τις μερίδες μας. Ας σταματήσουμε να μαζεύουμε τρόφιμα που ξέρουμε ότι θα χαλάσουν και ας παίρνουμε μόνο ό, τι χρειαζόμαστε», είπε η Εμινέ Ερντογάν.

Η δήλωση της έχει προκαλέσει οργή στην Τουρκία, ωστόσο φαίνεται πως… δεν ιδρώνει το αυτί του προεδρικού ζεύγους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της Σλοβακίας μετά τη δημοσίευση μηνυμάτων του με τον Επστάιν
«Όχι επειδή έκανα κάτι παράνομο ή ανήθικο, αλλά για να μην επιβαρυνθεί πολιτικά για κάτι που δεν σχετίζεται με τις αποφάσεις του», ανέφερε ο Λάιτσακ για την παραίτησή του
Μίροσλαβ Λάιτσακ
Πάνω από 32 νεκροί στη Γάζα μετά από ισραηλινό χτύπημα που βάζει σε κίνδυνο την εκεχειρία
Ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι οι ενέργειές του έγιναν ως αντίποινα για ένα περιστατικό κατά το οποίο οκτώ Παλαιστίνιοι αντάρτες βγήκαν από μια σήραγγα στη Ράφα, στη νότια Γάζα
Λωρίδα της Γάζας