Κόσμος

Θρίλερ στις ΗΠΑ! Ερευνώνται δέκα ύποπτοι θάνατοι σε νοσοκομείο βετεράνων

Τις συνθήκες θανάτου δέκα ατόμων σε νοσοκομείο Βετεράνων ερευνούν οι αρχές τις ΗΠΑ. Διαπιστώθηκε ότι τους είχε χορηγηθεί ινσουλίνη ενώ δεν ήταν διαβητικοί.

Δέκα ύποπτους θανάτους σε ένα νοσοκομείο βετεράνων ερευνούν οι αρχές στις ΗΠΑ καθώς οι δύο από αυτούς χαρακτηρίστηκαν “ανθρωποκτονίες” αφού οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι είχε χορηγηθεί ενέσιμη ινσουλίνη στα θύματα, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Σε ανακοίνωσή του, ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Βετεράνων, τόνισε ότι ερευνώνται “πιθανές αξιόμεμπτες πράξεις που οδήγησαν στον θάνατο τους ασθενείς στο ιατρικό κέντρο Λούις Α. Τζόνσον, στο Κλάρκσμπεργκ της Δυτικής Βιρτζίνια”.

“Φαίνεται ότι ήταν θύματα εγκλήματος”, σχολίασε στο Fox News ο υπουργός Βετεράνων Ρόμπερτ Γουίλκι, εκφράζοντας την ελπίδα να ολοκληρωθεί γρήγορα η έρευνα.

Σύμφωνα με τον γερουσιαστής Τζο Μάντσιν, οι έρευνες ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2018, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οκτώ ασθενείς παρουσίαζαν πολύ χαμηλό επίπεδο σακχάρου στο αίμα, χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος. Οι υποψίες στρέφονται σε ένα πρόσωπο που δεν έρχεται πλέον σε επαφή με τους ασθενείς στο νοσοκομείο.

Σε τουλάχιστον δύο ασθενείς που είχαν πεθάνει με μία ημέρα διαφορά τον Απρίλιο του 2018 έγινε τον περασμένο χειμώνα νεκροψία νεκροτομή. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι σε δύο 80χρονους είχε χορηγηθεί ινσουλίνη, την οποία δεν χρειάζονταν και ο θάνατός τους χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία.

Η ινσουλίνη, που χορηγείται  σε διαβητικούς, είναι επικίνδυνη για όσους δεν πάσχουν από την ασθένεια αφού μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και μπορεί να προκαλέσει κώμα ή ακόμη και τον θάνατο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Τζο Μπάιντεν είχε πάρει υπνωτικά στο debate με τον Τραμπ», λέει ο γιος του Χάντερ – «Έμοιαζε με ελάφι που πάγωσε από τα φώτα»
«Ο Τζο Μπάιντεν, νομίζω, έκανε το πιο ανιδιοτελές πράγμα που γνωρίζω να έχει κάνει οποιοσδήποτε πολιτικός στην ιστορία αυτής της γ@@@@@@@ς χώρας. Αποσύρθηκε για να σώσει το κόμμα».
Ο Τζο Μπάιντεν