Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θρίλερ στον αέρα για τον Μάικ Πενς – Η στιγμή του ατυχήματος (video)

Θρίλερ στον αέρα για τον Μάικ Πενς – Η στιγμή του ατυχήματος (video)

Μια περιπέτεια στον αέρα έζησαν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και οι συνεργάτες του. Όλα έγιναν λίγο μετά την απογείωση του Air Force Two (σ.σ. του αεροσκάφους που χρησιμοποιεί ο Αμερικανός αντιπρόεδρος) από το Νιού Χαμσάιρ.

Ο Μάικ Πενς βρέθηκε στην πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ για προεκλογική συγκέντρωση και το βράδυ επιβιβάστηκε μαζί με τους συνεργάτες του στο Air Force Two για να επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον.

Λίγα λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο της πόλη Μάντσεστερ όμως, στο αεροπλάνο έπεσε ένα πουλί και το Air Force Two αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ’ όπου είχε απογειωθεί, σύμφωνα με δυο κορυφαίους αξιωματούχους, που μίλησαν υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.

Το πουλί χτύπησε έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου και αποφασίστηκε να γίνει επιστροφή στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ για προληπτικούς λόγους.

Η στιγμή του ατυχήματος έχει καταγραφεί και σε video. Όπως φαίνεται μετά το 7ο δευτερόλεπτο, από τον έναν κινητήρα βγαίνουν σπινθήρες. 

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο που μίλησε στο Associated Press, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και οι συνεργάτες του δεν κινδύνευσαν.

Ο Μάικ Πενς και οι συνεργάτες του θα επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον με στρατιωτικό αεροπλάνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικ Πενς εμπλέκεται σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας. Τον Ιούλιο, το λεωφορείο της καμπάνιας του είναι εμπλακεί σε τροχαίο στην Πενσιλβάνια, ενώ το 2016 το αεροπλάνο της προεκλογικές εκστρατείας του είχε βγεί από το διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης.

Με πληροφορίες από USA Today

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις