Κόσμος

Θρίλερ στον αέρα για τον Μάικ Πενς – Η στιγμή του ατυχήματος (video)

Μια περιπέτεια στον αέρα έζησαν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και οι συνεργάτες του. Όλα έγιναν λίγο μετά την απογείωση του Air Force Two (σ.σ. του αεροσκάφους που χρησιμοποιεί ο Αμερικανός αντιπρόεδρος) από το Νιού Χαμσάιρ.

Ο Μάικ Πενς βρέθηκε στην πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ για προεκλογική συγκέντρωση και το βράδυ επιβιβάστηκε μαζί με τους συνεργάτες του στο Air Force Two για να επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον.

Λίγα λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο της πόλη Μάντσεστερ όμως, στο αεροπλάνο έπεσε ένα πουλί και το Air Force Two αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ’ όπου είχε απογειωθεί, σύμφωνα με δυο κορυφαίους αξιωματούχους, που μίλησαν υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.

airforcetwo

Το πουλί χτύπησε έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου και αποφασίστηκε να γίνει επιστροφή στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ για προληπτικούς λόγους.

Η στιγμή του ατυχήματος έχει καταγραφεί και σε video. Όπως φαίνεται μετά το 7ο δευτερόλεπτο, από τον έναν κινητήρα βγαίνουν σπινθήρες. 

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο που μίλησε στο Associated Press, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και οι συνεργάτες του δεν κινδύνευσαν.

Ο Μάικ Πενς και οι συνεργάτες του θα επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον με στρατιωτικό αεροπλάνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικ Πενς εμπλέκεται σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας. Τον Ιούλιο, το λεωφορείο της καμπάνιας του είναι εμπλακεί σε τροχαίο στην Πενσιλβάνια, ενώ το 2016 το αεροπλάνο της προεκλογικές εκστρατείας του είχε βγεί από το διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης.

Με πληροφορίες από USA Today

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία έταζε δουλειά οικοδομής σε Κουβανούς και τους έστελνε στο μέτωπο – Ο 37χρονος που πολέμησε στην Ουκρανία και κατέληξε στην Ελλάδα
Αναζητώντας καλύτερο μέλλον, Κουβανοί εξαπατήθηκαν και ταξίδεψαν στη Μόσχα για να γίνουν οικοδόμοι - Η Ρωσία με τη βία τους έστειλε στην πρώτη γραμμή του πολέμου - Ο Φρανσίσκο Γκαρσία κατάφερε να διαφύγει και ξέμεινε στην Ελλάδα ως μισθοφόρος
Ο Κουβανός που κατέληξε να πολεμά υπέρ της Ρωσίας στην Ουκρανία 2
Ναΐμ Κάσεμ: Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ αποκλείει το ενδεχόμενο «να συνθηκολογήσει» υπό την απειλή του Ισραήλ
Ο Κάσεμ τόνισε ότι το Ισραήλ πρέπει πρώτα να εφαρμόσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τον Λίβανο, «να αποσυρθεί από τα κατεχόμενα εδάφη και να απελευθερώσει τους κρατούμενους
Ο Ναΐμ Κάσεμ 1
Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας - «Μούδιασα, όλοι στην κατασκήνωση προσευχόμασταν»
Στους 51 ανέρχονται οι νεκροί σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ αναφέρεται ότι 30 από τους αγνοούμενους είναι ανήλικα κορίτσια της κατασκήνωσης που πλημμύρισε κοντά στον ποταμό Guadalupe
Ένα κορίτσι μιλάει στο τηλέφωνο σε μια περιοχή όπου συγκεντρώνονται οικογένειες με τους κατασκηνωτές ύστερα από τις φονικές πλημμύρες στο Κερβίλ
10
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου