Κόσμος

Θρήνος για 14χρονη – Εξερράγη το κινητό της την ώρα που κοιμόταν και την σκότωσε!

Μια 14χρονη μαθήτρια έχασε την ζωή της όταν το κινητό της εξερράγη δίπλα στο κεφάλι της την ώρα που κοιμόταν!

Όπως πολλοί έφηβοι η 14χρονη Alua Asetkyzy Abzalbek, από το Καζακστάν έβαλε τα ακουστικά στο κινητό της και έπεσε για ύπνο ακούγοντας μουσική. Όμως, είχε το κινητό της στην πρίζα για να μην τελειώσει η μπαταρία. Και το πλήρωσε με την ζωή της Την επομένη το πρωί οι γονείς της βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Το κινητό της είχε εκραγεί και την είχε σκοτώσει!

Η μάρκα του κινητού δεν έχει γίνει γνωστή αλλά σύμφωνα με τους διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο και απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της, είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και και πέθανε ακαριαία. Σύμφωνα με τους ειδικούς που μελέτησαν τον τρόπο με τον οποίο έγινε το δυστύχημα το κινητό εξερράγη νωρίς το πρωί αφού υπερθερμάνθηκε από την φόρτιση.

πηγή: DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.