Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θρήνος για τον μεγιστάνα των Accessorize – Πέθανε ο γιος του σε τροχαίο

Monsoon

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 32χρονος George Simon. Καρφώθηκε σε δέντρο με την Πόρσε ο γιος του μεγιστάνα της αυτοκρατορίας Monsoon και Accesorize.

Βυθισμένος στη θλίψη ο Peter Simon, ιδρυτής μιας από τις πλουσιότερες αυτοκρατορίες μόδας της Βρετανίας. Ο γιος του πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν η Πόρσε 911 Turbo που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο στο West Sussex το Σάββατο.

O Peter Simon είχε ξεκινήσει να πουλά παλτό στο Portobello Road πριν γίνει ο πιο επιτυχημένος μεγιστάνας μόδας στη Βρετανία. Η αξία της αυτοκρατορίας του εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια λίρες. Ο γιος του ήταν επιχειρηματίας και πετυχημένος κατασκευαστής ακινήτων.

Καρφώθηκε με την Πόρσε σε δέντρο

Ο 32χρονος George Simon, που ζούσε στο Λονδίνο, ήταν μόνος του στην Πόρσε τη στιγμή της τραγωδίας. Φίλος του δήλωσε ότι ήταν έμπειρος οδηγός που δεν έπινε ποτέ και δεν έπαιρνε ναρκωτικά. “Φαίνεται απλά ότι έχασε τον έλεγχο της Πόρσε. Είχε αναπτύξει πετυχημένη καριέρα από μόνος του”. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος αλλά ο George Simon κηρύχθηκε νεκρός.

Ο Peter Simon και η επί 20 χρόνια σύζυγός του Kate απέκτησαν 4 παιδιά (George, Zara, Jessica, Camilla). To ζευγάρι χώρισε το 2000 και η Kate πήρε με το διαζύγιο 25 εκατομμύρια λίρες. Αν και κρατούσε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, η Kate έγινε πρωτοσέλιδο για τη σχέση της με τον James Hewitt, πρώην εραστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η κόρη του Peter Simon, Zara, είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Ίμπιζα το 2012.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις