Κόσμος

Τη σκότωσε και την τεμάχισε – Πέταξε τα απομεινάρια της στην τουαλέτα και τα κόκαλα στα ψάρια

Ο 36χρονος Dmitry Zelensky ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία της κρυφής συντρόφου του.

Ο Dmitry Zelensky σκότωσε και τεμάχισε την ερωμένη του, έκανε τα μέλη της κιμά και τα πέταξε στην τουαλέτα. Τα κόκαλά της τα πέταξε στα ψάρια.

Είχε υποσχεθεί στην 27χρονη Tatiana Melekhina μια νέα αρχή σε άλλη πόλη. Εκείνη δεν ήξερε ότι ήταν παντρεμένος με παιδί.

Ο Ρώσος σύντροφός της την πήρε από την πόλη Gubakha. Μόνο που εκείνη δεν έφτασε ποτέ στην περιφερειακή πρωτεύουσα του Περμ.

Δεν είχε ποτέ πρόθεση να μετακομίσει μαζί της. Η εξαιρετική σκληρότητα της δολοφονίας έχει σοκάρει ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς αστυνομικούς.

“Δεν διαμέλισε μόνο το πτώμα της. Χώρισε το κρέας από τα οστά και έκανε τις σάρκες της κιμά. Το έριξε στην τουαλέτα και τα κόκαλά της στο ποτάμι. Αυτό ήταν το σχέδιό του για να καλύψει την άγρια δολοφονία” δήλωσε αστυνομική πηγή.

Ήταν ο πατέρας της 27χρονης που δήλωσε την εξαφάνισή της όταν δεν του τηλεφώνησε να του πει πως έφτασε. Του είχε υποσχεθεί ότι θα τον πάρει πριν ξεκινήσει το ταξίδι των 250 μιλίων. “Θα σου τηλεφωνήσω μόλις φτάσω στην πόλη”.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 36χρονο Dmitry Zelensky που ομολόγησε την άγρια δολοφονία και τις φρικιαστικές λεπτομέρειες. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε σε ποιο σημείο δολοφονήθηκε η 27χρονη.

Η σοκαρισμένη σύζυγος του 36χρονου, που επίσης ονομάζεται Tatiana και ζούσαν χωριστά, είναι σοκαρισμένη. “Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να είναι τόσο σκληρός” δήλωσε η 44χρονη.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για ειρήνη» λέει ο Ζελένσκι - «Μεγάλη πρόοδο» βλέπει ο Τραμπ: Live οι κοινές δηλώσεις τους μετά την κρίσιμη συνάντηση στη Φλόριντα
Μπαίνοντας στη συνάντηση, ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωνε μπροστά στους δημοσιογράφους ότι η Ουκρανία θα λάβει ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας σε περίπτωση που καταλήξουν σε ειρηνευτικό σχέδιο οι δύο πλευρές
REUTERS
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ