Κόσμος

Τι χρειάζεται για να πετάξεις ένα F-35; – Οι πρώτοι Αμερικανοί πιλότοι εξομολογούνται! [video]

Το F-35 γίνεται συχνά πρωτοσέλιδο για τα όπλα και την υψηλή τεχνολογία που διαθέτει, αλλά και για τις σκληρές κριτικές που δέχεται για το κόστος και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το τεράστιο κόστος του.

Όμως αυτά τα κείμενα ξεχνάνε ένα πολύ βασικό στοιχείο του κόστους των F-35, την ανθρώπινη διάσταση αυτού του κόστους. Οι πρώτοι πιλότοι των stealth μαχητικών αεροσκαφών F-35 εξομολογούνται το τι χρειάζεται για να πετάξει κανείς το νέο υπερσύγχρονο μαχητικό της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και για τις θυσίες και την δύσκολη εκπαίδευση χρόνων που πέρασαν πριν πετάξουν με αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρώην σύζυγος της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του
Ο κατηγορούμενος πλέον Στίβενσον, υπήρξε παντρεμένος με την Τζιλ Τρέισι Τζέικομπς - γνωστή ως Τζιλ Μπάιντε, σύζυγος του Τζο Μπάιντεν - από τον Φεβρουάριο του 1970 έως τον Μάιο του 1975
William Stevenson και Jill Biden