Κόσμος

Τιτανικός: Πως πέρασαν τις τελευταίες τους ώρες οι επιβάτες του υποβρυχίου «Titan»

Μέσα στο σκοτάδι πέρασαν τις τελευταίες τους ώρες οι επιβάτες του υποβρυχίου Titan, το οποίο διαλύθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον Τιτανικό.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του Πακιστανού δισεκατομμυριούχου Σαχζάντα Νταγούντ, που χάθηκε μαζί με το 19χρονο γιο του Σουλεμάν, οι επιβάτες του Titan καταδυόμενοι προς το ναυάγιο του Τιτανικού είχαν κλειστά φώτα και άκουγαν μουσική.

Όπως είπε, το υποβρύχιο θα είχε κλειστά φώτα για να εξοικονομεί ενέργεια η μπαταρία, ενώ είχαν πει στους επιβάτες να πάρουν music player μαζί τους.

Σχετικά με το χρόνο πριν την κατάδυση, όπως είπε, όσο ήταν στο πλοίο Polar Prince, κοιμόντουσαν σε στενές κουκέτες και ήταν σε συναντήσεις και σεμινάρια από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, προκειμένου να ενημερώνονται συνεχώς για ζητήματα ασφάλειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολεμική νύχτα για Ινδία και Πακιστάν: Το Νέο Δελχί έστειλε πυραύλους στο Κασμίρ – «Απάντησαν» με αντίποινα
Η Ινδία χτύπησε σε έξι τοποθεσίες στο Πακιστάν που απάντησε με πυρά πυροβολικού - Οκτώ Πακιστανοί έχουν σκοτωθεί και άλλοι 35 έχουν τραυματιστεί από τα ινδικά πλήγματα, σύμφωνα με τον νέο επίσημο απολογισμό
Η Ινδία επιτέθηκε στο Πακιστάβ 3
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο