Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το μωρό θαύμα: Επέζησε 12 ώρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Το μωρό θαύμα: Επέζησε 12 ώρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Η ιστορία της μικρής Λίλι είναι βγαλμένη σαν από ταινία. Μια θλιβερή ταινία. Το 18 μηνών βρέφος ήταν το αυτοκίνητο με τη μητέρα του όταν έπεσε από τη γέφυρα σε ποτάμι της Γιούτα. Εκείνη, σκοτώθηκε αλλά η μικρούλα, σώθηκε.

Χρειάστηκε όμως να περάσουν περισσότερες από 12 ώρες για να εντοπιστεί η μικρή. Κατάφερε να επιζήσει μέσα στο φοβερό ψύχος που επικρατούσε στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν το παιδί με τη μητέρα του ανατράπηκε και έπεσε από γέφυρα σε ποτάμι της περιοχής Σπανις Φορκ αργά το βράδυ της Παρασκευής. Το μωρό βρήκε το Σάββατο ένας άνδρας που είχε πάει στο ποτάμι για ψάρεμα.

Η μικρή ήταν δεμένη στο παιδικό της κάθισμα, κοντά στο άψυχο σώμα της μητέρας της. Το αυτοκίνητό τους είχε πέσει σε αβαθές σημείο του ποταμού και ήταν αναποδογυρισμένο.

Ο ψαράς ειδοποίησε την αστυνομία και όταν έφτασε στο σημείο μετέφερε το 18χρονο κοριτσάκι στην υπηρεσία πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί του Σπάνις Φορκ ταυτοποίησαν τα στοιχεία της μητέρας. Ονομαζόταν Τζένιφερ Λιν Γκρέσμπερ και ήταν 25 ετών.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μια πλευρά της γέφυρας πριν πέσει στο ποτάμι.
Το κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Πηγή video:
wjla.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε