Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το όνομα της πριγκίπισσας θα το μάθει πρώτη η βασίλισσα Ελισάβετ

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Kate έχουν αποφασίσει το όνομα της νεογέννητης κόρης τους αλλά πρώτη απ’ όλους θα το μάθει η προγιαγιά της, η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα επισκεφτεί σήμερα Δευτέρα τη γιαγιά του, προκειμένου να την ενημερώσει ποιο θα είναι το όνομα της πριγκίπισσας του Κέμπριτζ.

Η πριγκίπισσα, η πρώτη τόσο ψηλά στην “μάχη” της διαδοχής τα τελευταία 65 χρόνια, γνώρισε την Κυριακή τον αδερφό της Τζορτζ, τους παππούδες της, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, τον Μάικλ και την Κάρολ Μίντλετον καθώς και τη θεία της Πίπα.

Την πρόγιαγιά της, τη Βασίλισσα Ελισάβετ θα τη… γνωρίσει σήμερα, όταν η οικογένεια θα “μετακομίσει” στο Νόρφολκ, την καλοκαιρινή βασιλική κατοικία.

Δεν υπάρχει πρωτόκολλο σχετικά με το ότι οι γονείς πρέπει να ενημερώσουν τη βασίλισσα για το όνομα του παιδιού, ενώ βασιλικές πηγές ξεκαθάρισαν πως η Ελισάβετ δεν είχε καμία προσδοκία να ενημερωθεί προσωπικά από τον εγγονό της για το όνομα της νεογέννητης, πριν αυτό δημοσιοποιηθεί.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που έχει μεγαλώσει πολύ κοντά στη γιαγιά του, φαίνεται πως αποφάσισε να της κάνει την τιμή και να την συναντήσει προσωπικά για να της ανακοινώσει το όνομα της πριγκίπισσας.

Όλα αυτά ενώ τα στοιχήματα για το ποιο τελικά θα είναι το όνομα, συνεχίζονται. Το Σάρλοτ και το Άλις παραμένουν τα δυο ονόματα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο να δοθεί στη μικρή το όνομα Ελισάβετ ή Αλεξάνδρα προς τιμήν της Βασίλισσας (το πλήρες όνομά της είναι Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία). Δεν αποκλείεται επίσης το Ολίβια.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε