Κόσμος

Το σάιτ εκστρατείας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δέχτηκε κυβερνοεπίθεση

H ιστοσελίδα της εκστρατείας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ursula2024.eu) δέχτηκε κυβερνοεπίθεση όπως έκανε η ίδια γνωστό ανάρτηση της στο Χ (πρώην twitter).

«Οι κυβερνοεπιθέσεις δεν θα μας αποθαρρύνουν. Είμαι υπέρ μιας ισχυρής Ευρώπης που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της – όπου κι αν είναι» επισήμανε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι