Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το τελευταίο φιλί στην 7χρονη καμικάζι! Ανατινάχθηκε σε αστυνομικό τμήμα [vid]

Το τελευταίο φιλί στην 7χρονη καμικάζι! Ανατινάχθηκε σε αστυνομικό τμήμα [vid]

Ήταν πριν από 5 μέρες που ένα 7χρονο κοριτσάκι ζωσμένο με εκρηκτικά μπήκε σε αστυνομικό τμήμα στη Δαμασκό και ανατινάχθηκε από απομακρυσμένο πυροκροτητή που ενεργοποίησαν οι γονείς της.

Πριν μπει στο αστυνομικό τμήμα οι τζιχαντιστές γονείς φιλούσαν τις δύο κορούλες τους. Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνεται ο φανατικός πατέρας της να κάνει κήρυγμα στα δύο κοριτσάκια ηλικίας 7 και 9 ετών για το πώς να πραγματοποιούν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας. Μετά αγκάλιασε τα δύο ανήλικα κοριτσάκια μια γυναίκα με μπούρκα. Λίγο αργότερα η 7χρονη μπήκε σε αστυνομικό τμήμα στη συριακή πρωτεύουσα πριν τελικά ανατιναχθεί, τραυματίζοντας 3 αστυνομικούς.

Στο βίντεο φαίνεται ο εξτρεμιστής πατέρας να κρατά τα δύο κοριτσάκια στα χέρια του και να τους κάνει πλύση εγκεφάλου, ενώ η μικρή Islam και η μικρή Fatima λένε “Allahu Akbar”, αγκαλιάζουν τη μητέρα τους και φεύγουν από το δωμάτιο.

Ένας άντρας ακούγεται να ρωτά γιατί στέλνει τις κόρες της στη τζιχάντ σε τόσο μικρή ηλικία, με τη γυναίκα να απαντά “κανείς δεν είναι τόσο νέος όταν πρόκειται για τζιχάντ”. Εκείνος λίγο αργότερα προσεύχεται στον Αλλάχ να δεχθεί τη θυσία που κάνει η γυναίκα.

Σε δεύτερο βίντεο ο πατέρας ρωτά ένα από τα κορίτσια τι θα κάνει σήμερα και του λέει πως θα κάνει επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό. “Δεν θα έπρεπε να αφήσεις τη μάχη στους άντρες; Δεν θα φοβάσαι επειδή θα πας στον Παράδεισο σωστά;” ρωτά ξανά την κορούλα του. Εκείνη του απαντά απλά “ναι”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε