Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Το τέρας της κατάθλιψης! Κρεμάστηκε 22χρονη μετά τον τοκετό

Το τέρας της κατάθλιψης! Κρεμάστηκε 22χρονη μετά τον τοκετό

Συντετριμμένη η οικογένεια της 22χρονης Aimmie-Marie Hargreaves. Υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη και κρεμάστηκε μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η 22χρονη κρεμάστηκε στο σπίτι πέντε μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Είχε πάει στο πάρκο με τον σύντροφό της Imran Siddique και τα δύο αγοράκια τους.

“Φαινόταν φυσιολογική και έμοιαζε να έχει μια καλή μέρα. Τις προηγούμενες μέρες ήταν στα κάτω της και έκλαιγε” δήλωσε ο σύντροφός της.

Λίγες ώρες αργότερα και αφού συνάντησαν και ένα φιλικό τους πρόσωπο, η Aimmie βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι τους στο Halifax, στο West Yorkshire.

Συντετριμμένοι οι δικοί της

“H Aimmmie υπέφερε από κατάθλιψη για αρκετά χρόνια. Ξεκίνησε από τη γέννηση του πρώτου μας παιδιού πριν από 5 χρόνια. Η κατάστασή της βελτιώθηκε και μείωσε τη φαρμακευτική αγωγή. Μετά κάναμε ένα μωράκι τον Δεκέμβριο του 2017 και η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξανά. Πήγε ξανά στον γιατρό και της έγραψε φάρμακα”.

Η διάθεσή της είχε αλλάξει δραματικά και έκλαιγε πολύ. Στη διάρκεια των συζητήσεων με τον γιατρό της αρνήθηκε ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις. Του είπε ότι τα παιδιά της ήταν ένας ισχυρός προστατευτικός παράγοντας.

“Ήταν υπέροχη μητέρα. Ήταν εκπληκτική σε όλη την πορεία της από το σχολείο μέχρι σήμερα. Ήταν πολύ φωτεινή και τα περνούσε όλα με ευκολία. Ήταν ένα πραγματικό δώρο που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε” δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα της Dawn Hargreaves.

Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η Aimmie δεν έπαιρνε τα αντικαταθλιπτικά της. Είχε καταναλώσει αλκοόλ τη μοιραία μέρα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις