Κόσμος

Τραγικό τέλος για την εγγονή και θετή κόρη του Νικήτα Χρουστσόφ

Η εγγονή και θετή κόρη του Νικήτα Χρουστσόφ, η Γιούλια, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί στην Μόσχα, όταν την παρέσυρε η ταχεία αμαξοστοιχία AEROEXPRESS που συνδέει το αεροδρόμιο Βνούκοβο με το κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, ενώ περπατούσε κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, που διενήργησαν αρμόδιοι για συγκοινωνιακά δυστυχήματα εισαγγελείς της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας, η Γιούλια Χρουστσόβα δεν πρόφτασε να αντιδράσει στο σφύριγμα του τρένου, με το οποίο επιχείρησε να την προειδοποιήσει ο μηχανοδηγός.

Σύμφωνα με πηγή της υπηρεσίας άμεσης επέμβασης της πόλης, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Tass, η 77χρονη Γιούλια Χρουστσόβα, βρήκε τραγικό θάνατο στην αποβάθρα “Μιτσουρινετς”, την στιγμή που πήγαινε να περάσει την σιδηροδρομική γραμμή σε ακατάλληλο σημείο.

Η Γιούλια Χρουστσόβα, ήταν κόρη του Λεονίντ Χρουστσόφ, γιού του σοβιετικού ηγέτη Νικήτα Χρουστσόφ. Ο Νικήτα Χρουστσόφ υιοθέτησε την εγγονή του όταν ο Λεονίντ χάθηκε και θεωρήθηκε αγνοούμενος.

Η μητέρα της , την οποία ουσιαστικά δεν γνώρισε, είχε συλληφθεί το 1943 με την κατηγορία ότι είχε επαφές με ξένους και χωρίς καν να περάσει από δίκη στάλθηκε στην εξορία στην οποία έμεινε 15 χρόνια.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ρωσικό drone χτυπά τουρκικό εμπορικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Η αντίδραση της Άγκυρας
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι η επίθεση αυτή καταδεικνύει ότι η Μόσχα δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό του σχεδόν τετραετούς πολέμου
Ρωσικό drone χτυπά τουρκικό εμπορικό πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα
Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα σε πλοίο τουρκικών συμφερόντων στην Οδησσό – Έντονη αντίδραση της Άγκυρας
Το επιβατηγό και φορτηγό πλοίο, το οποίο εκμεταλλευόταν τουρκική εταιρεία, χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Τσορνομόρσκ, κοντά στην Οδησσό
Το τουρκικό πλοίο που χτυπήθηκε στην Οδησσό