Κόσμος

Τραγωδία! Σκότωσε γυναίκα, κόρη και αυτοκτόνησε – Οι γιοι του στον τραγικό ρόλο της αναγνώρισης

Με κυνηγετικό όπλο σκότωσε την 50χρονη γυναίκα του Claire και τη 19χρονη κόρη του Charlotte ο 57χρονος Lance Hart. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Η γυναίκα του πέθανε από τραύματα στο στήθος και την κοιλιά, ενώ η κόρη του από τραύματα στην κοιλιά, με το έργο της αναγνώρισης να πέφτει στα δύο συντετριμμένα αδέρφια της.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο δράστης αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι και αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

“Λάβαμε πολλά τηλεφωνήματα που ανέφεραν πυροβολισμούς. Οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του ασθενοφόρου ανακάλυψαν έναν νεκρό άντρα, μια νεκρή γυναίκα και μια νεαρή κοπέλα να χαροπαλεύει. Δυστυχώς πέθανε και εκείνη.

Οι μάρτυρες ανέφεραν πως τις σκότωσε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε”, σημείωσε επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Lincolnshire.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν: Καμία συμφωνία με την Ευρώπη – Ορατός ο κίνδυνος νέων κυρώσεων
Στον ΟΗΕ, το Ιράν και οι Ευρωπαίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις για το πυρηνικό ζήτημα, χωρίς όμως να υπάρξει συμβιβασμός – Η Τεχεράνη, από την πλευρά της, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
Συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στη Νέα Υόρκη
Η NASA σχεδιάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη έπειτα από 50 χρόνια
Οι αστροναύτες Ριντ Γουάισμαν, Βίκτορ Γκλόβερ, Κριστίνα Κοχ και Τζέρεμι Χάνσεν, δεν θα προσεδαφιστούν στη Σελήνη, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα ταξιδέψουν πέρα από χαμηλή γήινη τροχιά από την εποχή του Apollo 17 το 1972
Το Artemis II 1