Κόσμος

Τραγωδία στην Τουρκία: Γαμπρός πέθανε στο γαμήλιο γλέντι του από «μπαλωθιές»

Ο 23χρονος υπέκυψε στα τραύματά του - Συνελήφθη η θεία του

Τραγωδία σημειώθηκε σε γαμήλιο γλέντι στην Τουρκία, με τον γαμπρό να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του στο γαμήλιο γλέντι του γάμου ρου στην Τουρκία, όταν ένας από τους καλεσμένους πυροβόλησε γιορτάζοντας το χαρμόσυνο μέχρι τότε γεγονός.

Ο 23χρονος γαμπρός, τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς και υπέκυψε στα τραύματά του, το πρωί της Τετάρτης, την επόμενη ημέρα από τον γάμο του που έγινε ας ένα χωριό στη βόρεια επαρχία της Κερασούντας, που βρίσκεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

 

Η θεία από την πλευρά του γαμπρού, που είναι ύποπτη για τον μοιραίο πυροβολισμό, συνελήφθη, αναφέρει το Anadolu.

Το μοιραίο αυτό περιστατικό δεν είναι το μοναδικό στην Τουρκία, καθώς ατυχήματα από πυροβολισμούς σε γιορτές είναι αρκετά συχνά.

 

Τραγωδία συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, όταν ένα άτομο σκοτώθηκε κατά λάθος και δύο άλλα τραυματίστηκαν σε παρόμοιο περιστατικό, σε έναν γάμο στη γειτονική επαρχία της Τραπεζούντας, σύμφωνα με τις αρχές.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ενός τοπικού ιδρύματος, κυκλοφορούν περίπου 40 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα, τα περισσότερα από τα οποία είναι παράνομα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ έφερε την ειρήνη στη Γάζα χάρη στη δημιουργική ασάφεια του σχεδίου του: Πώς θα πείσει τον Νετανιάχου να παραμείνει στον ίσιο δρόμο
«Είναι δύσκολο να θυμηθούμε μια διεθνή συμφωνία που άφηνε τόσα πολλά ζητήματα να διευθετηθούν αργότερα» - Η προσέγγιση του Νετανιάχου μπορεί να αλλάξει πριν τις εκλογές
Τραμπ - Νετανιάχου 3
Φρίκη στη Βραζιλία: Φοιτήτρια νομικής «έπαιρνε ευχαρίστηση κάνοντας φόνους» - Δηλητηρίασε 4 ανθρώπους σε 5 μήνες
Η 36χρονη δεν έπαιρνε ικανοποίηση «μόνο από τη διάπραξη των εγκλημάτων, αλλά και από την παραμονή της στο περιβάλλον τους, για να παρακολουθεί τις συνέπειες»
Η 36χρονη serial killer 3