Κόσμος

Τραγωδία στην Τουρκία: Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο – 7 νεκροί και 11 τραυματίες

Το λεωφορείο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πλαγιο-μετωπικά στο πίσω μέρος του φορτηγού, το οποίο βρισκόταν στην άκρη του αυτοκινητόδρομου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμα μία αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στην Τουρκία, όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα 7 άτομα να χάσουν τη ζωή τους και 11 να τραυματιστούν. Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/12/2025), στην επαρχία Οσμάνιε στα νότια της χώρας.

Οι νεκροί και οι τραυματίες ήταν όλοι επιβαίνοντες του λεωφορείου στην Τουρκία. Φωτογραφίες και βίντεο που μεταδόθηκαν από τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν το δεξί τμήμα του λεωφορείου, από τα πρώτα καθίσματα έως και τη μέση, να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το λεωφορείο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πλαγιο-μετωπικά στο πίσω μέρος του φορτηγού, το οποίο βρισκόταν στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, γιατί είχε σκάσει ένα από τα λάστιχά του.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος επέζησε από το δυστύχημα, συνελήφθη, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας αλλά και της αναγνώρισης των επτά θυμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 8
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας