Κόσμος

Τραμπ: Δεν ξέρει τι του φταίει! Αλλάζει πάλι πρόσωπα σε θέσεις – κλειδιά

Ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις της Δημοκρατικής αντιπάλου του, της Χίλαρι Κλίντον, προχώρησε και πάλι σε ανασχηματισμό της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του απομακρύνοντας σήμερα τον άνθρωπο που εδώ και μήνες προσπαθούσε να κάνει "προεδρική" τη δημόσια εικόνα του υποψηφίου.

Ο Στίβεν Μπάνον, επικεφαλής του συντηρητικού ενημερωτικού ιστότοπου Breitbart News, προήχθη σε γενικό διευθυντή. Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως σ’ ένα άρθρο είχε χαρακτηριστεί “ο πιο επικίνδυνος πολιτικός σύμβουλος της Αμερικής”.

Η Κελιάν Κόνγουεϊ, μια γνωστή ρεπουμπλικανή δημοσκόπος, γίνεται από την πλευρά της διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας. Στην πράξη, πέρα από τους τίτλους, αυτοί οι δύο καθίστανται τα νέα πρόσωπα που κυριαρχούν πλέον στην ομάδα του Τραμπ.

Ο Πολ Μάναφορτ, που βρέθηκε κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τις σχέσεις του με τον φιλορώσο πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, διατηρεί τον τίτλο του “προέδρου” της οργάνωσης της εκστρατείας, όμως η περιθωριοποίησή του είναι δεδομένη. Είχε γίνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τον Ιούνιο, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποχωριστεί τον πρώτο διευθυντή της εκστρατείας του, τον Κόρεϊ Λεβαντόφσκι.

Ξέρω τον Στιβ και την Κελιάν εδώ και χρόνια. Είναι εξαιρετικά ικανοί, λατρεύουν να κερδίζουν και ξέρουν πώς να κερδίζουν”, αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η πληροφορία για τον ανασχηματισμό αποκαλύφθηκε αρχικά από την Wall Street Journal.

Ογδόντα δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, ο δισεκατομμυριούχος χάνει πόντους στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές έπειτα από μια σειρά επίμαχων δηλώσεών του, όπως αυτές που έκανε αναφορικά με τους γονείς ενός μουσουλμάνου αμερικανού λοχαγού που έπεσε στη μάχη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το NBC News και το Survey Monkey και δημοσιεύθηκε χθες, Τρίτη, η Κλίντον πιστώνεται το 43% των προθέσεων ψήφου έναντι 37% για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1