Κόσμος

Τραμπ: Έριξε (πάλι) με τις δηλώσεις του τη Γουόλ Στριτ

Με οριακή πτώση έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα που προκλήθηκαν κατά κύριο λόγο από τα σχόλια του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τον εμπορικό πόλεμο και την ομοσπονδιακή τράπεζα.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά -0,03% και έκλεισε στις 25.058,12 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 7.820,20 μονάδες, μειωμένος κατά -0,07%.

Ο δείκτης S&P 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.801,83 μονάδες, με πτώση -0,09%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά απέφυγαν τελευταία στιγμή εμπλοκή πάνω από τη Δαμασκό την Παρασκευή
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη φέρεται να πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις στην περιοχή
Τουρκικό F-16 1