Κόσμος

Τραμπ… ο αποκαλυπτικός! Τι ανακοίνωσε για τον Μάικ Πενς!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συμφώνησε να είναι ξανά υποψήφιος μαζί του στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Την ανακοίνωση έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στο… τετ α τετ που έχει με δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, λίγες ώρες μετά τα πρώτα αποτελέσματα για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.

Μια συνέντευξη Τύπου στην οποία -ως συνήθως- ο Τραμπ ήταν… ποταμός!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ελπίζει να συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς στους τομείς όπως τις υποδομές, τις τιμές των φαρμάκων, στο εμπόριο και την οικονομία κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών.

trump synenteyjsh

Όπως επισήμανε, έχει πολλά κοινά με τους Δημοκρατικούς στο κλάδο των υποδομών και πως οι δύο πλευρές επιθυμούν να εργαστούν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Παράλληλα τόνισε ότι η ήττα Ρεπουμπλικανών υποψηφίων οφείλεται στο γεγονός ότι δεν στήριξαν την προεκλογική του εκστρατεία.

Τραμπ για… Μιούλερ

Επιπλέον ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα μπορούσε να τερματίσει ανά πάσα στιγμή τις έρευνες του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016 επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει καμία συνέργεια.

[read4more]

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Λευκό Οίκο για το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών, ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να δώσει απάντηση για το μέλλον του υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς και του υφυπουργού Ροντ Ρόζεσταϊν.

Παράλληλα εξήρε την δουλειά του υπουργού Εσωτερικών Ράιαν Ζίνκι. Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε την ελπίδα για συνεργασία με τους Δημοκρατικούς σε σειρά τομέων, όπως την υγεία και τις υποδοχές, όπου η επίτευξη συμβιβασμών είναι εφικτή.

«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε τον επόμενο χρόνο για να συνεχίσουμε να φέρουμε αποτελέσματα στον Αμερικανικό λαό», είπε χαρακτηριστικά.Παράλληλα ειρωνεύτηκε τους Ρεπουμπλικάνους που απέφυγαν να διεξάγουν προεκλογική εκστρατεία μαζί του και οι οποίοι δεν εκλέχθηκαν, αναφερόμενος κατ’ όνομα στους υποψηφίους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
16
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS