Κόσμος

Τρία χρόνια φυλακή στην καθηγήτρια που έκανε σεξ με 13χρονη μαθήτρια

Σε τριετή φυλάκιση καταδικάστηκε η 27χρονη Brooke Rosendale. Η αρραβωνιασμένη καθηγήτρια παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 13χρονη μαθήτρια.

Η Brooke Rosendale από το Bloomdale, στο Οχάιο, δήλωσε ένοχη για ανάρμοστη σχέση με ανήλικη. Στο δικαστήριο βρισκόταν και η μαθήτριά της.

Η 27χρονη καθηγήτρια βρέθηκε ερωτικά με τη 13χρονη μαθήτρια μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου το 2017.

Ήταν τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς που παραιτήθηκε από το σχολείο που ήταν στην ομάδα βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών.

Παρέδωσε οικειοθελώς το πιστοποιητικό διδασκαλίας, θα εγγραφεί ως δράστης σεξουαλικών αδικημάτων και θα πληρώσει πρόστιμο 225 δολαρίων στην οικογένεια της ανήλικης.

Η συγγνώμη στους γονείς

Ο δικηγόρος της δήλωσε στο δικαστήριο πως η πελάτης του έχει δεχτεί την ευθύνη για τις ενέργειές της και πως λυπάται.

Ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της ανήλικης μαθήτριας που εμφανίστηκε στο δικαστήριο. “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια. Ξέρω ότι τους έβλαψα και ζητώ συγγνώμη”.

Η έρευνα των αρχών ξεκίνησε όταν οι γονείς της ανήλικης κατάλαβαν την ανάρμοστη σχέση της.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς