Κόσμος

Τρόμος από το ψάρι Φρανκενστάιν! Έχει κεφάλι φιδιού – video

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πενσιλβάνια από την εμφάνιση ενός ιδιαίτερα επιθετικού είδους ψαριού με κεφάλι φιδιού το οποίο οι ειδικοί φοβούνται ότι θα προκαλέσει πρόβλημα στο οικοσύστημα.

Το φιδοκέφαλο ψάρι, αποκαλούμενο και ψάρι Φρανκενστάιν, τρέφεται με άλλα ψάρια και και όπου βρίσκεται καταστρέφει το οικοσύστημα. Το ψάρι – κυνηγός έχει κανιβαλιστική συμπεριφορά και εκτός της τρομακτικής του όψης μπορεί να βγει και να κινηθεί στην στεριά. Η κανοβαλιστική του συμπεριφορά έχει να κάνει με το γεγονός ότι λίγο μετά την γέννησή του το ψάρι Φρανκενστάιν τρώει την ίδια του την μητέρα που είναι εξαντλημένη από την γέννα και δεν μπορεί να αντισταθεί.

https://youtu.be/c-IjkcA83I0

Τα φιδεκέφαλα ψάρια μπορούν να επιβιώσουν παντού αφού μπορούν να αναπνέουν εκτός νερού για πολλές ημέρες. Το είδος αυτό εντοπίστηκε στην Κομητεία του Λάνκαστερ στην Πενσιλβάνια και έχει εντοπιστεί και στην Κίνα, την Ρωσία και την Κορέα. Τα συγκεκριμένα ψάρια εισήχθησαν στις ΗΠΑ στις αρχές του 2000.

πηγη: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι