Κόσμος

Τρόμος από το ψάρι Φρανκενστάιν! Έχει κεφάλι φιδιού – video

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πενσιλβάνια από την εμφάνιση ενός ιδιαίτερα επιθετικού είδους ψαριού με κεφάλι φιδιού το οποίο οι ειδικοί φοβούνται ότι θα προκαλέσει πρόβλημα στο οικοσύστημα.

Το φιδοκέφαλο ψάρι, αποκαλούμενο και ψάρι Φρανκενστάιν, τρέφεται με άλλα ψάρια και και όπου βρίσκεται καταστρέφει το οικοσύστημα. Το ψάρι – κυνηγός έχει κανιβαλιστική συμπεριφορά και εκτός της τρομακτικής του όψης μπορεί να βγει και να κινηθεί στην στεριά. Η κανοβαλιστική του συμπεριφορά έχει να κάνει με το γεγονός ότι λίγο μετά την γέννησή του το ψάρι Φρανκενστάιν τρώει την ίδια του την μητέρα που είναι εξαντλημένη από την γέννα και δεν μπορεί να αντισταθεί.

https://youtu.be/c-IjkcA83I0

Τα φιδεκέφαλα ψάρια μπορούν να επιβιώσουν παντού αφού μπορούν να αναπνέουν εκτός νερού για πολλές ημέρες. Το είδος αυτό εντοπίστηκε στην Κομητεία του Λάνκαστερ στην Πενσιλβάνια και έχει εντοπιστεί και στην Κίνα, την Ρωσία και την Κορέα. Τα συγκεκριμένα ψάρια εισήχθησαν στις ΗΠΑ στις αρχές του 2000.

πηγη: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Περού: Ανεπιθύμητη από το Κογκρέσο η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ – Κηρύχθηκε «persona non grata»
Η Λίμα κατηγορεί την Κλαούντια Σέινμπαουμ για ανάμειξη στις εσωτερικές της υποθέσεις, τρεις ημέρες μετά τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών
Η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Σουηδία: Διακόπηκε προσωρινά η λειτουργία του αεροδρομίου του Γκέτεμποργκ μετά τον εντοπισμό drone
Το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις του την Πέμπτη, μετά την εμφάνιση ενός ή περισσότερων drone στον εναέριο χώρο – Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα
drone