Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τζάστιν Τριντό: Έβρισαν τη σύζυγό του και έγινε έξω φρενών

Τζάστιν Τριντό: Έβρισαν τη σύζυγό του και έγινε έξω φρενών

Δεν κρατήθηκε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, όταν ένας πολίτης έβρισε χυδαία τη σύζυγό του, Σοφί Τριντό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης έξω από νοσοκομείο ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να βρίζει τον πρωθυπουργό του Καναδά με τον ίδιο αρχικά να μην αντιδρά. Ωστόσο, αφού ο άνδρας είδε ότι ο Τριντό δεν είχε σκοπό να του απαντήσει τότε άρχισε να βρίζει τη γυναίκα του, Σοφί, λέγοντας την «πόρνη» και αυτή ήταν η στιγμή που ο καναδός πρωθυπουργός άφησε στην άκρη την ευγένεια. 

Κατέβασε τη μάσκα, ώστε να βεβαιωθεί ότι θα ακουστεί και του φώναξε: «Δεν υπάρχει κάποιο νοσοκομείο να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου;» αφήνοντας να εννοηθεί πως ο άνδρας χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης. 

Σε προεκλογικό πυρετό οι Καναδοί

Στις 20 Σεπτέμβρη οι Καναδοί θα οδηγηθούν στις κάλπες, ώστε να αναδείξουν τη νέα κυβέρνηση. Η μάχη αναμένεται να είναι αμφίρροπη καθώς τα δυο μεγάλα κόμματα, οι φιλελεύθεροι του Τριντό και οι δημοκρατικοί του Εριν Ο’Τουλ, λαμβάνουν ποσοστό 30 με 34% στην πρόθεση ψήφου στις δημοσκοπήσεις.

Σημειώνεται πως ο Τζάστιν Τριντό ήλπιζε με τις εκλογές, που προκήρυξε από τον Αύγουστο, να ανακτήσει τη Βουλή των Κοινοτήτων που είχε χάσει στις εκλογές του 2019.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις