Κόσμος

Τζένιφερ Λόπεζ, Σκάρλετ Τζοχάνσον και Έντι Μέρφι στο “SNL” τον Δεκέμβριο

Κινηματογραφικοί αστέρες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι οικοδεσπότες του τηλεοπτικού σόου “Saturday Night Live” την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, τον Δεκέμβριο.

Την Τετάρτη (20.11.2019) στον λογαριασμό του “SNL” στο Twitter ανακοινώθηκε η λίστα με τους οικοδεσπότες σαν την Τζένιφερ Λόπεζ, και τους καλεσμένους, για τον μήνα Δεκέμβριο.

Η ίδια, η Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο Έντι Μέρφι θα παρουσιάσουν το σόου στις 7, 14 και 21 Δεκεμβρίου μαζί με τους DaBaby, Νάιαλ Χόραν και Lizzo αντίστοιχα.

Αντιδρώντας στην είδηση, ο Νάιαλ Χόραν, Ιρλανδός τραγουδιστής και πρώην μέλος των “One Direction” έγραψε στο Twitter: “Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…”.

Οι θαυμαστές του “SNL” εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιλογή παρουσιαστών και καλεσμένων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα