Κόσμος

Τζο Μπάιντεν: Η στιγμή που «έσπασε» μπροστά στις κάμερες

Φανερά συντετριμμένος ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο διάγγελμά του μετά την επίθεση στη Καμπούλ.

Ο Μπάιντεν φάνηκε να κρατάει και το κεφάλι του και να δακρύζει την ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφος για το λουτρό αίματος στη Καμπούλ που έχει κοστίσει τη ζωή σε 12 Αμερικανούς στρατιώτες.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε σε κακή κατάσταση μπροστά στους δημοσιογράφους προκαλώντας ποικίλα σχόλια στον κόσμο που τον παρακολούθησε. Άλλοι έκαναν λόγο για έναν ανθρώπινο πρόεδρο και άλλοι για έναν καταβεβλημένο άνθρωπο με προβλήματα υγείας.

https://youtu.be/S_-vIjBc45c

Όσον αφορά την επίθεση στη Καμπούλ ο Μπάιντεν δεσμεύθηκε πως θα κυνηγήσει τους υπευθύνους για αυτό το μακελειό ενώ κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για την συμφωνία με τους Ταλιμπάν και την απόφαση αποχώρησης από το Αφγανιστάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου χαιρετίζει μια συμμαχία «πιο ισχυρή από ποτέ» κατά την επίσκεψη του Μάρκο Ρούμπιο
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός παρουσίασε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών ως έναν «πραγματικό φίλο», υπογραμμίζοντας τη στερεότητα του δεσμού ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου επισκέπτονται το Δυτικό Τείχος, τον ιερότερο τόπο προσευχής του Ιουδαϊσμού, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ