Κόσμος

Τζο Μπάιντεν: Ο σκύλος του Αμερικανού προέδρου έστειλε αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών στο νοσοκομείο

Πλούσια είναι τα «κατορθώματα» του «Commander», του σκύλου του Τζο Μπάιντεν! Ο γερμανικός ποιμενικός του προέδρου των ΗΠΑ έχει δαγκώσει συνολικά επτά ανθρώπους, με πιο σοβαρά έναν αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου.

Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί το «αγχωτικό περιβάλλον» μετά και την επίθεση του σκύλου του Τζο Μπάιντεν, που είχε αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο ο αξιωματικός της μυστικής υπηρεσίας του Αμερικανού προέδρου.

Ήταν Νοέμβριος του 2022 – θυμίζει η New York Post – όταν ο «Commander» (σ.σ. Διοικητής) επιτέθηκε και έσκισε το δέρμα του άνδρα της προεδρικής ασφάλειας στον υπαίθριο χώρο του Λευκού Οίκου, ενώ είχε προηγηθεί προβολή οικογενειακής ταινίας στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας.

Λίγο καιρό μετά ο σκύλος δάγκωσε αυτή τη φορά στην πλάτη έναν τεχνικό ασφαλείας στο σπίτι του Μπάιντεν στο Wilmington, του Ντελαγουέαρ.

Ο σχεδόν 2 ετών γερμανικός ποιμενικός έχει δαγκώσει συνολικά επτά ανθρώπους σε διάστημα τεσσάρων μηνών, από όταν δηλαδή αντικατέστησε τον σκύλο «Major» (σ.σ. Ταγματάρχης), ο οποίος το 2021 εκδιώχθηκε από τον Λευκό Οίκο για παρόμοια επιθετική συμπεριφορά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»
Εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν λάβει οδηγίες να εγκαταλείψουν τη μεγαλύτερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας πριν τεθεί υπό ισραηλινό έλεγχο
Ένα αγόρι τρέχει καθώς καπνός αναδύεται από μία εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία, που στέγαζε εκτοπισμένους Παλαιστινίους, μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, στην πόλη της Γάζας
1
Ελλάδα, ΗΠΑ και 41 ακόμη χώρες καταδικάζουν τα ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της Πολωνίας – «Βαθιά ανησυχία για τις 19 παραβιάσεις»
Η Πολωνία τόνισε ότι «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Ρωσίας αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και αποσταθεροποιητική κλιμάκωση που φέρνει την περιοχή πιο κοντά στη σύγκρουση από κάθε άλλη φορά»
Στρατιώτες περπατούν δίπλα σε ένα σημείο όπου η στέγη ενός σπιτιού καταστράφηκε, μετά την παραβίαση του πολωνικού εναερίου χώρου από ρωσικά drones κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Ουκρανία, μερικά από τα οποία καταρρίφθηκαν από την Πολωνία με την υποστήριξη των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ 2