Κόσμος

Βασάνιζε φριχτά επι εβδομάδες τα δυο της παιδιά πριν τα σκοτώσει και τα κρύψει σε καταψύκτη!

Είναι μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την υπόθεση της φριχτής δολοφονίας δυο παιδιών από την ίδια τους τη μάνα. Η γυναίκα αυτή βασάνιζε επι εβδομάδες τα δυο της παιδιά και αφού τα δολοφόνησε, έβαλε τα άψυχα κορμάκια τους σε έναν καταψύκτη!


Σήμερα, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην γυναίκα αυτή από το Ντιτρόιτ για τον βασανισμό και τη δολοφονία δύο εκ των παιδιών της, τα οποία βρέθηκαν τον περασμένο μήνα σε έναν καταψύκτη στο διαμέρισμά της.

Η Μισέλ Άντζελα Μπλερ, 35 ετών, θα αντιμετωπίσει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς το δικαίωμα αναστολής εφόσον καταδικαστεί για τις δολοφονίες της Στόνι Μπλερ, 13 ετών και Στίβεν Μπέρι 9 ετών, τα πτώματα των οποίων ανακάλυψαν οι αρχές στις 24 Μαρτίου.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Γουέιν δήλωσε ότι η Στόνι Μπλερ πέθανε εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων που έφερε στο σώμα της από αμβλύ αντικείμενο, ενώ ο Μπέρι έφερε και σημάδια από εγκαύματα.

Σύμφωνα με την αναφορά δικαστηρίου ανηλίκων, η Μπλερ κατηγορείται για τον βασανισμό του 9χρονου Μπέρι για διάστημα δύο εβδομάδων πριν από τη δολοφονία του. Όπως αναφέρεται, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι η «μητέρα» του βασάνιζε το ανήλικο αγόρι δένοντάς μια ζώνη γύρω από τον λαιμό του, πετώντας του καυτό νερό την ώρα που έκανε μπάνιο και τοποθετώντας πλαστική σακούλα στο κεφάλι του.

Η Μπλερ κατηγορείται επίσης ότι έπνιξε την 13χρονη κόρη της, σφίγγοντας αρχικά γύρω από το λαιμό της μια κοντομάνικη μπλούζα και στη συνέχεια προκαλώντας της ασφυξία με μια πλαστική σακούλα.

Οι αρχές εντόπισαν τα πτώματα των ανήλικων παιδιών τυχαία, καθώς είχαν πάει στο σπίτι της Μπλερ για να επιβλέψουν τη διαδικασία έξωσής της από το σπίτι όπου διέμενε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, το πτώμα του ενός εκ των δύο παιδιών βρισκόταν στον καταψύκτη για πάνω από 2 χρόνια.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο τυφώνας Καλμάγκι σαρώνει την Ασία: Πέντε νεκροί στο Βιετνάμ, σχεδόν 200 στις Φιλιππίνες
Ο τροπικός κυκλώνας έπληξε το κεντρικό Βιετνάμ με σφοδρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές, έπειτα από τη φονική του διέλευση από τις Φιλιππίνες, όπου ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται συνεχώς
Ο τυφώνας Καλμάγκι φτάνει στο Βιετνάμ
Γαλλία: Επεισόδια στη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ στο Παρίσι – Τέσσερις συλλήψεις μετά από καπνογόνα και συμπλοκές
Καπνογόνα, συμπλοκές και διακοπή του προγράμματος: η συναυλία της ισραηλινής ορχήστρας στη Φιλαρμονική του Παρισιού σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια και ένταση μέσα στην αίθουσα
Καπνογόνα αναμμένα στην αίθουσα της Φιλαρμονικής του Παρισιού
Ανανεώθηκε πριν 17 λεπτά
Συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη δύο 19χρονοι που δήλωναν πίστη στo ISIS και σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στη Βοστώνη
Έλεγαν ότι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι να κόψουν τους λαιμούς των ανθρώπων και να επιτεθούν σε χριστιανούς και Εβραίους - Οι δύο νεαροί επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Τουρκία
Αστυνομικός του τμήματος Νέας Υόρκης (NYPD)
Η Κίνα ενισχύει τη ναυτική της ισχύ – Σε υπηρεσία το νεότερο αεροπλανοφόρο «Fujian» του Πεκίνου
Το «Fujian», το πρώτο κινεζικό πλοίο εξοπλισμένο με ηλεκτρομαγνητικούς καταπέλτες, συμβολίζει τη φιλοδοξία του Σι Τζινπίνγκ να ανταγωνιστεί τη ναυτική υπεροχή των ΗΠΑ στον Ειρηνικό
Το κινεζικό αεροπλανοφόρο Φουτζιάν
Ίλιγγο προκαλούν οι αποδοχές του Έλον Μασκ: Οι μέτοχοι της Tesla ενέκριναν αστρονομικό πακέτο σχεδόν 1 τρισ. δολάρια
Το δεκαετές «pay package» του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο αναλύεται σε δώδεκα δόσεις, ανάλογα με την εκπλήρωση στόχων και τις οικονομικές επιδόσεις του ομίλου
O CEO της TESLA Έλον Μασκ