Κόσμος

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή δολοφονίας ταγματάρχη τη νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία!

- ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
- Σύμφωνα με το DHA, ο ταγματάρχης Φατίχ Κιλίντς συμμετείχε στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016
- Είχε δώσει όπλα στους στρατιώτες του, στη 2η στρατιωτική μονάδα της πόλης Malatya
- Η αστυνομία ήταν ενήμερη για τις κινήσεις του – Υπήρξε συμπλοκή με αστυνομικούς και τον πυροβόλησαν

Βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016, όταν έγινε η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, έδωσε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Dogan Haber”.
Πρόκειται για τη στιγμή της δολοφονίας του ταγματάρχη Φατίχ Κιλίντς, ο οποίος -σύμφωνα με το δημοσίευμα- μετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος. Στη 2η στρατιωτική μονάδα στην πόλη Malatya, ο Κιλίντς είχε προετοιμάσει τους στρατιώτες του και τους είχε δώσει όπλα.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αστυνομία είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή, μέσα στη στρατιωτική μονάδα, και άνδρες της ασφάλειας να τον πυροβολήσουν.

Συνάδελφος του Κιλίντς παρέλαβε το πτώμα του ταγματάρχη και το μετέφερε στο αυτοκίνητο του. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του προήλθε από εγκεφαλικά τραύματα, μετά τις σφαίρες που δέχθηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Πηγή: Dogan Haber Ajansi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δύο άγριες επιθέσεις σε βάρος ενός ραβίνου μέσα σε μία εβδομάδα στη Γαλλία - Τον χτύπησαν με καρέκλα και τον γρονθοκόπησαν
Ο άνδρας που συνελήφθη πέταξε μία καρέκλα στο πρόσωπο του ραβίνου που καθόταν στον εξωτερικό χώρο ενός καφέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο
Ραβίνος