Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Στη Σιβηρία για ψάρεμα ο πρόεδρος της Ρωσίας

Βλαντιμίρ Πούτιν: Στη Σιβηρία για ψάρεμα ο πρόεδρος της Ρωσίας

Στη Σιβηρία βρέθηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να χαλαρώσει από το βεβαρυμένο πρόγραμμά του. Προ λίγο ημερών βρίσκονταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη ρωσική Άπω Ανατολή και, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έπρεπε να περάσει «λίγες ημέρες» στην αυτό-απομόνωση καθώς πρόσωπα από το περιβάλλον του νόσησαν με κορονοϊό. 

Αυτή ήταν η ιδανική ευκαιρία για τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κάνει μια στάση για λίγες ημέρες στη Σιβηρία και να πάει για ψάρεμα. Το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσης του προέδρου της Ρωσίας. Επίσης, λόγω της καραντίνας το ταξίδι του στο Τατζικιστάν που ήταν προγραμματισμένο τον Σεπτέμβριο ακυρώθηκε. 

Δείτε βίντεο:

https://twitter.com/syrseal44/status/1441908005277212675?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1441908005277212675%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1164930%2Fo-vladimir-poutin-pige-gia-psarema-sti-siviria-meta-tin-karadina-deite-video-kai-fotografies%2F

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν, ο φωτογραφικός φακός έχει καταγράψει τον Ρώσο πρόεδρο να ιππεύει ένα άλογο γυμνός από τη μέση και πάνω και φορώντας γυαλιά ηλίου, αλλά και να πιλοτάρει ένα μαχητικό αεριωθούμενο.

Αυτήν τη φορά, οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν πιο κοινές.

Το Κρεμλίνο δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να στέκεται μέσα σε έναν ποταμό, να ψαρεύει και να πιάνει ένα ψάρι, να περπατάει μέσα σε λιβάδια και να συνομιλεί με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, τη συνήθη συντροφιά του στις διακοπές.

Δείτε φωτογραφίες: 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις