Κόσμος

Βουτιά θανάτου από 8χρονο – Δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του

Τον έλεγαν Άντον και ήταν μόλις 8 ετών. Ο θάνατός του έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη αφού έδωσε μόνος του τέλος στην ζωή του πέφτοντας από τον 9ο όροφο γιατί δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση από τους ίδιους του τους γονείς.

Το αγοράκι μόλις 8 ετών ζούσε σε πόλη της Ουκρανίας. Γύρισε από το σχολείο του στις 23 Αυγούστου και λίγο πριν πέσει στο κενό ακούστηκαν φρικτά πράγματα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.

Όπως είπαν άκουσαν τους γονείς του να του φωνάζουν γιατί είχε σκίσει τα ρούχα του και να τον χτυπούν. Μια γειτόνισσα είπε ότι ξαφνικά έπαψε να ακούγεται οτιδήποτε εκτός από έναν ήχο από βήματα. Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα άκουσε έναν γδούπο και ήταν όταν το παιδί έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

boy

«Κοίταξα από το παράθυρο της κουζίνας και είδα το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία», είπε. Το παιδί πέθανε ακαριαία. Η αστυνομία τώρα έχει ξεκινήσει έρευνα εναντίον των γονιών για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου.

Και οι δυο ομολόγησαν ότι τον χτύπησαν εκείνη την ημέρα και πως αυτοκτόνησε αμέσως μετά. Ομολόγησαν επίσης ότι αυτό συνέβαινε σε καθημερινή βάση. Σημειώνεται ότι μετά από όλα αυτά δεν συνελήφθησαν και μάλιστα ξενοίκιασαν το διαμέρισμά τους και έφυγαν από την πόλη και τώρα αναζητούνται. Οι γονείς είναι αντιμέτωποι με 5ετη φυλάκιση αν καταδικαστούν.

Ο διευθυντής του σχολείου περιέγραψε ένα παραμελημένο παιδί από τους γονείς του οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να τον χτυπούν και τίποτε άλλο. Η ψυχολόγος του σχολείου που τον παρακολουθούσε είπε ότι «δεν το περίμενε»…

πηγή: DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η επίθεση στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία αποτελεί επίδειξη ισχύος από το Ιράν, δεν έχει στρατιωτική αξία
Ειδικοί θεωρούσαν μέχρι σήμερα ότι το Ιράν δεν είχε την ικανότητα να εκτοξεύσει πυραύλους σε τέτοια απόσταση, ωστόσο το ενδιαφέρον βρίσκεται στο μήνυμα της Τεχεράνης στον στρατηγικό της διάλογο με ΗΠΑ και Ισραήλ
Αυτή η φωτογραφία, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στις 11 Φεβρουαρίου 2023, απεικονίζει ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επί του USS Paul Hamilton (DDG 60) κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης επίσκεψης στο λιμάνι του Ντιέγκο Γκαρσία
Axios: Η κυβέρνηση Τραμπ κάνει παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για διπλωματική «διέξοδο» από τον πόλεμο με το Ιράν
Οι απαιτήσεις των ΗΠΑ, οι αντιδράσεις του Ιράν, τα σενάρια ενός συμβιβασμού Ουάσινγκτον - Τεχεράνης και οι χώρες που θεωρούνται ως επικρατέστερες για να αναλάβουν τη διαμεσολάβηση
Ντόναλντ Τραμπ
IDF: «Ο ιρανικοί πύραυλοι δεν προορίζονταν να χτυπήσουν το Ισραήλ» – «Εντός της ζώνης άμεσης απειλής Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη»
Σε περίπου μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, της γιορτής της ελευθερίας, θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την ελευθερία και το μέλλον μας» λέει ο Αρχηγός του IDF, Εγιάλ Ζαμίρ
IDF