Κόσμος

Βραζιλία, χώρα θανάτου! 1.437 νεκροί από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Ο θάνατος συνεχίζει να “βασιλεύει” στην Βραζιλία, όπου ακόμα 1.437 άνθρωποι πέθαναν από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν.

Παράλληλα το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι κατέγραψε άλλους ‘αλλα 57.152 κρούσματα.

Ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη Βραζιλία πλέον ανέρχεται σε 97.256 νεκρούς, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί είναι τουλάχιστον 2.859.073 στη γιγαντιαία χώρα της Λατινικής Αμερικής η οποία υφίσταται το δεύτερο βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας – «Βγήκαν κολυμπώντας από τα παράθυρα για να γλιτώσουν»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τον καιρό στις ευάλωτες περιοχές και πως δεν υπήρξε εντολή για εκκένωση των κατασκηνώσεων στις οποίες πέθαναν αρκετά παιδιά
Διασώστες
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
4
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame