Κόσμος

Βρετανία: Ακόμη ένας… μνηστήρας για την θέση της Μέι – Υποψήφιος και ο υπουργός Υγείας

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος, προβάλλοντας ως ο πέμπτος υποψήφιος για τη διαδοχή της Τερέζας Μέι στην πρωθυπουργία.

Ο Χάνκοκ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά το αντίστοιχο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν ο πρώην ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον, ο νυν ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ, ο υφυπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Ρόρι Στιούαρτ και η πρώην υπουργός Εργασίας και Συντάξεων Έσθερ ΜακΒέι, τους οποίους θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Η Μέι ανακοίνωσε χθες την απόφασή της να παραιτηθεί από την ηγεσία των Τόρις στις 7 Ιουνίου, έπειτα από την παραδοχή της αποτυχίας της να περάσει από το Κοινοβούλιο τη δική της ενορχήστρωσης συμφωνία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε δίκη η εισαγγελέας Νέας Υόρκης που είχε καταδικάσει τον Τραμπ για απάτη – Διώκεται για ψευδή δήλωση δανείου
Η εισαγγελέας των Δημοκρατικών είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καταδίκη του Τραμπ για απάτη, με επιβολή προστίμου ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων
Η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Leticia James
Ισόβια στην 27χρονη που βίασε, βασάνισε και μαχαίρωσε 38 φορές τη 12χρονη Λόλα στη Γαλλία
Ο συνήγορος υπεράσπισης επικεντρώθηκε στο παρελθόν της Μπενκιρέντ: «τραυματικές εμπειρίες από πολύ μικρή ηλικία», όπως ανέφεραν ψυχίατροι, οικογενειακή βία, βιασμοί, κατανάλωση κάνναβης και πορνεία
Η 27χρονη μέσα σε καφετέρια, κουβαλώντας την βαλίτσα στην οποία έχει βάλει μέσα το 12χρονο θύμα