Κόσμος

Βρετανία: Άλλα 1.288 κρούσματα κορονοϊού και 18 θανάτους ανακοίνωσαν οι αρχές

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντόπισαν άλλα 1.288 θετικά κρούσματα του νέου κορονοϊού σήμερα, αριθμός αυξημένος συγκριτικά με τις 1.033 μολύνσεις που είχαν καταγραφεί χθες.

Άλλοι 18 άνθρωποι, που είχαν βρεθεί θετικοί στον SARS-CoV-2 τις τελευταίες 28 ημέρες πέθαναν. Χθες είχαν ανακοινωθεί μόνο 2 θάνατοι σε διάστημα 24 ωρών.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει αυξήσει τον αριθμό των διαγνωστικών τεστ, σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσει την εξάπλωση της πανδημίας και να μπορέσει να χαλαρώσει τους περιορισμούς που δυσχεραίνουν την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα